Langsom lørdag med kaktus kærlighed

Liebster award

Hurra hurra, jeg har i den seneste tid fået to nomineringer, nemlig en Liebster award,  fra to andre blogger ladies, tak Katrine og Katrine – ja, og så er det ikke engang løgn;)

Liebster award

En Liebster Award gives til en blogger man gerne vil anbefale, og som har under 1000 følgere. Tak for at I tænkte på mig.

Læs med her om dengang min blog gav mig stress!

Med sådan en nominering hører en række spørgsmål med – jeg slår dem lige sammen til ti, så I ikke overbebyrdes med 20 random facts om mig, ha ha….

Liebster award og random facts

1. Hvorfor har du valgt at blogge?

Det udsprang af at jeg længe selv havde læst blogs. Fællesskabet og inspirationen der er at hente i blogland var ret dragende på mig – og da jeg havde fået Alvin, og gik på barsel, var det det oplagte tidspunkt at kaste sig ud i det. Jeg har haft én lang periode på ni måneder hvor bloggen stod stille, men ellers har jeg brugt den stabilt i mange år. Jeg tænker den også lidt som en udvidet Barnets Bog til Alvin. 

2. Hvilke blogs læser du selv?

Jeg læser primært DIY og mommy blogs. Jeg er dog pt på udkig efter nogle nye at følge med hos, så stik mig gerne et link, hvis du kender nogle gode – og gerne upcoming – blogs. Jeg elsker at føle mig på bølgelængde og tæt på bloggeren, og det bliver nogle gange svært ved de meget populære blogs.  

3. Hvad er dit bedste ferieminde?

Jeg elsker at rejse! Det er desværre ikke noget jeg gør mig rigtig meget i pt, renovering og familielivet vil det anderledes. Min far og jeg taler dog om at tage sammen til Thailand til vinter – uha det glæder jeg mig til! Men nogle af de bedste ferieminder jeg har var da min mand og jeg var i Berlin vores første jul sammen – top romantisk med sneen dalende ned i den pyntede by. Mine år som guide i Alanya er vel også en slags ferieminder, som jeg begynder at sætte mere og mere pris på.Men de ultimative skønneste ferieminder jeg har, er fra min barndom i Norge, suk de elve, de bjerge, det sprog og den ubekymrede tid…

4. Hvilken slags ferie er du mest til?

I gamle dage var jeg vild med storby ferier…men som tiden går og tingene ændrer sig; mor bliver trættere og får hurtige ømme fødder og poser under øjnene, så er jeg blevet stor fan af daseferier. Stik mig en pool med tilhørende liggestol samt en bog og en drink. Og lad så være med at forstyrre mig i en uge! Dén slags ferie er jeg nok mest til i denne periode af mit liv, ha ha…!

5. Hvor drømmer du om at rejse hen?

Til USA! Dét gad jeg virkelig godt! Det har taget mig mange år at blive smittet med USA-feber, men jeg er klar nu. Køretur tværs hen over landet, billige burgere og alt i bigger size – det må jeg bare opleve. Vi er dog lidt udfordret af at Tim kun vil til Harzen, da han er forfulgt af dårligt rejseheld, og konsekvent tilrager sig baktusser og basiller, der gør at han knækker og brækker sig i ugevis.

6. Hvad er dine planer for sommeren 2016?

Meget i tråd med de to foregående spørgsmål, så skal vi “bare” en tur til Berlin. Det handler både om økonomi og planlægning. Vi havde talt med et vennepar om at køre til Italien – det må blive næste år…Berlin har jo også nogle fantastiske loppemarkeder o genbrugsbutikker; dem glæder jeg mig til! Derudover skal jeg drikke fælt mange white russians og hindbær asti på vores nye terasse, i selskab med snurrende symaskiner og gode veninder – det er fndeme da også livet!

7. Hvilke interesser har du udover at blogge?

Alle der kigger herind regelmæssigt véd at jeg ELSKER at sy! Så det må ganske givet være svaret. Jeg har desuden lige investeret i en ny overlocker, som jeg skal have gang i i næste uge… Jeg er også svært glad for at male. Jeg har kigget lidt på de dér smarte tegne-tuscher og overvejet om jeg skulle udvide med dem, men har jo egentlig svært nok ved at finde tid nok til syning…

8. Hvad er dit favorit tøjmærke?

Jeg er ikke særlig kræsen med tøj; det skal sidde godt og være lækkert. Jeg er begyndt at købe mere og mere på loppemarkeder, især i de nye supermarkedsloppebutikker der popper op alle steder – jeg har gjort rigtig mange gode kup. Jeg går især efter nyt tøj med mærker, og kun tøj jeg kan se er kvalitet og i rigtig god stand. Lige pt har jeg virkelig noget med ternede skjorter, og har udvidet garderoben massivt med dem.

9. Bor du i hus eller lejlighed?

Vi bor i hus. Det er kontrastfyldt, for jeg både elsker det – elsker vores have og al den luft og lys det giver. Men hader al den tid det tager fra vores hverdag. Der er altid noget der skal laves. Vi går lidt med tanker om at sælge det vi bor i, og købe noget helt nyt i samme by. Det er næsten bare for vemodigt, når man ENDELIG nærmer sig målet på den årelange renovering vi har været igennem…! Men vi kan ikke holde ud, at al vores fælles tid skal bruges på at lave paneler eller male carport – det var ligesom ikke derfor vi flyttede i hus, vel?!

10. Hvad er din yndlingsserie?

Ja hvad KAN det mon være…?! Det er selvfølgelig The Walking Dead, hoooold nu op, den er alt for frygtelig spændende til at jeg kan holde det ud. Freaking FEM måneder til nye afsnit, og så ét af gangen, oooj, det kan de ikke være bekendt. Jeg er faktisk begyndt at se den forfra når jeg syr; så kører den på tabletten, og jeg følger halvt med – det er sjovt at se hvordan serien har udviklet sig…nogle ville måske kalde det nørdet #SSSSCH – hvad der er nørdet, er måske at jeg sammen med et par IG piger har en TWD gruppe på Facebook, hvor vi poster alt muligt crap (mest Daryl i bar overkrop, ha ha…) og har aftalt at mødes til sæsonpræmieren i oktober – det glæder jeg mig til!

Tak til Selfieandthecity og Willowlounge for at tænke på mig med denne Liebster award og stille mig fine spørgsmål:)

Der følger et sæt regler med til sådan en award de følger her:

  1. Tak bloggeren, der nominerede dig og link tilbage
  2. Vis Liebster Award-logoet på din blog
  3. Besvar de 11 spørgsmål, som du modtager fra bloggeren, der nominerer dig
  4. Skriv 11 selvvalgte facts om dig selv
  5. Nominer 11 blogs, der har under 1000 følgere
  6. Lav dine egne 11 spørgsmål, som dine nominerede bloggere skal svare på

Sååååeh, her kommer 11 random facts om mig, helt uundværlige, hvis jeg selv skal sige det…

1. Lige nu er jeg småstiv. Tim er til 90´er fest i Rødovre, og alle drengene er på hver deres værelser = ro og tid til mor til at kaste en halv liter white russian i svælget og spamme med unødvendig viden om ut.

2. Jeg begyndte først at drikke da jeg var 24. Ja, det er sgu sandt. Men siden da har jeg også forsøgt at komme efter det, og har fx ørlet udover tre af Robin Hoods fire toiletter i Alanya, imens min guide veninde holdt mit hår (og måske resten af mig…)

3. Imens jeg skriver det her, kører the Walking Dead på tvet. Igen. Når jeg først bliver begejstret for noget, går jeg ligesom all in.

4. Min far, og de fleste andre, siger at når jeg sætter mig noget for – så sker det! Jeg helmer ikke, før det er opnået. De siger det som regel med en vis ærefrygt og anerkendelse i stemmen, men i virkeligheden er jeg nok bare den lidt nørdede og besatte type, ha ha…

5. Gymnasiet er de værste tre år jeg har oplevet i mit liv. Fy føj da, hvor var det bare ikke noget for mig! Kliker og fokus på gode karakter just aint my thing! Jeg får stadig gåsehud ved tanken, eewww!

6. Jeg har til gengæld mange gange overvejet, hvorvidt jeg skal læse videre eller ej. Praktiske omstændigheder gør, at det ikke sker hverken nu eller til næste år, men måske en dag…

7. Hvis jeg altså ikke har fundet en anden måde at forsørge mig selv på indtil da. Jeg elsker at være kreativ, det giver mig energi og blomster i hjertet. Og jeg arbejder hele tiden på en lille plan i mit baghovede, men det er et langsommeligt og vanskeligt projekt.

8. Til trods for at jeg var lang tid om at opdage alkoholens glæder, så er det ikke sjældent at jeg skænker mig selv en white russian eller napper en mokai. Man skal vel være god ved sig selv, og det er så dejligt når lårene begynder at summe;-)

9. Det gjorde jeg ofte med min veninde, Farida, da vi gik på seminariet – og derefter tog vi i byen og dansede skulder-røv-dans. Pyha, det er længe siden jeg har danset skulder-røv-dans…

10. Jeg er et nipse-dyr. Kan ikke få nok af dimser og pæne ting. Mit hjerte kan slå lere slag over, hvis jeg falder over den perfekte, smukke og særlige ting, specialet hvis den har lidt neon og pastel plastet på sig. Jeg ville virkelig gerne til Japan, blot fordi de er verdensberømte for deres nips og tilbehør i papir og dimsedutter. Japan er desværre ikke aktuelt, men det er Thailand til gengæld – min far, jeg og Alvin tager afsted efter nytår. Og jeg husker stadig deres bugnende nattemarkeder med alskens ragelse- det kan gøre det. For nu.

11. Jeg har svært ved at forstå flere ting, fx hvorfor H&Ms børneafdeling er så overrepræsenteret af pigetøj og hvordan folk kan tro at de kan få halvdelen ind af hvad de har givet, når de sælger brugt. Til gengæld ved jeg, at jeg køber et lille stykke lykke imorgen, når jeg skal på loppemarked i Farum:)

Jeg sender stafetten videre, og det gør jeg til denne flok damer, der er helt forskellige, men har det tilfælles at de er inspirerende at følge på hver sin måde:)

Dansk i Tyrkiet – min gamle guide kollega, der stadig bor i Tyrkiet, og som har startet en blog om udlandslivet og hendes kærlighed til Atatürks hjemland. Sjovt at kigge ind, og se billeder af det jeg kendte så godt engang.

Ungtanten – den SJOVESTE blog jeg længe er faldet over. Hold nu op, det er forargende morsomt. Og ærligt. Faktisk sådan tå-krummende ærligt, men jeg læser med alligevel…

Mig og morskabet – dygtige Christina der er så god til at fortælle en historie. Christina løber, blogger og bor i dejlige København.

DIYfactorydk – en virkelig fin dansk DIY blog, der får alt for lidt opmærksomhed.

Bellas bedrifter – en krea blog som den var i gamle dage. Virkelig fine sager der laves her, primært af perler og garn.

Betina Klitfelt – Betina har haft en blog tidligere, det var min alleryndlingsblog. Jeg græd måske en lille smule, da hun lukkede den ned. Nu er hun tilbage, og blogger her. Bare hun nu bliver ved.

VenterPaaVin – et par sjove søstre, som skriver småtossede og ærlige ting.

Mum22boys – dygtige dygtige Pia, der kan klippe alt i ranker. Jeg siger jer, det er jo helt VILDT hvad den kvinde kan få af en saks og et stykke papir….derudover er hun en voldsomt dygtig syerske, og masseproducerer lækre sager.

Voxtrup – Nana er en dame helt for sig. Hun har boet i Abudabi, hvor hun var hausfrau, nu er hun vendt hjem til DK igen. Nana skriver en farlig masse om dillere – mere end man kan rumme nogle gange, ha ha… men jeg elsker hendes skøre og uhøjtidelige tilgang til tilværelsen.

Sortpaahvidt – Denne blog har jeg ikke lært ordentligt at kende endnu, men faldt over den via en af mine favorit bloggere, nemlig Meyermor. Men de fine tegninger og det jeg har nået at skimte, gør at jeg er fan:)

Det var de blogs jeg havde lyst til at anbefale til jer, håber at I blev et par gode bekendtskaber rigere:) Måske vil der florere flere Liebster award i blogland i den kommende tid:)

Damer, I kan få lov at svare på disse saglige spørgsmål:

1. Hvem er din favoritblogger og hvorfor?

2. Hvem vil du helst dele en kod øl med?

3. Hvad er dit seneste skamløse ego centrerede køb?(alt til ungerne tæller ikke…!)

4. Hvem vil du helst give en flad?

5. Hvem vil du helst danse nøgen med hele natten?

6. Hvilken tv serie tager alt for meget af din tid?

7. Hvad ville du allerhelst lære i hele verden?

8. Hvad laver du når du har fri?

9. Hvorfor blogger du?

10. Hvad har blogger livet givet dig?

11. Hvor længe var du om at skrive dette indlæg, for det tog mig næsten en måned med alle de spørgsmål og svar man skulle forholde sig til;-)

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langsom lørdag med kaktus kærlighed