Lakrids Yankee-bar lagkage

Sy nyt ud af gammelt – denne gang til mor

Jeg er vild med herreskjorter – eller nok mest med stoffet. Det er så lækkert og luftigt, men pasformen er jo sjældent så god. Derfor er det oplagt at Sy nyt ud af gammelt – ingen grund til at kassere brugbart lækkert materiale.

Jeg har syet en del til Alvin ud af herreskjorter, bl a disse fine bukser som jeg synes var både cool og søde til ham.

Sy din egen bluse ud af en gammel dug, se hvordan lige her!

Jeg har en god stak liggende derhjemme i min ‘upcycling’ kasse. Denne er købt i Kirppu til en tier – jeg er ret glad for de klassiske striber.

Sy nyt ud af gammelt

Sy nyt ud af gammelt
Jeg så hos Denne fine dame en meget sød og simpel diy.

Når du genbruger materiale, sikrer du både et mindre CO2 aftryk på vores klode, men du får også et produkt som er gennemvasket og fri for kemi. Og så længe kvaliteten er god, som ved mange herreskjorter, så kan det jo sagtens tåle at blive brugt igen.

Sy nyt ud af gammelt – nemt og simpelt

Jeg har gjort hende kunsten efter, og endte med dette resultat. Jeg har istedet for ombuk af selve skjorten, klippet et stykke til en løbegang i blomstret stof.

Ærmerne kravlede selv op på plads, da flippen blev klippet af, så det er virkelig et nemt og hurtigt projekt.

Sy nyt ud af gammelt

Jeg har tilført en lille detalje bagpå, bare fordi det var alt for tidligt til at gå i seng. Peace knappen købte jeg engang jeg gik til mor-barn syning, så det er et par år siden. Fint bare én af dem kom i brug;-)

Sy nyt ud af gammelt

Det var da ret nemt, og jeg synes at resultatet er blevet så fint:-) Jeg glæder mig til at bruge den i løbet af sommeren, og synes at den passer både til en kjole som her, eller et par slidte jeans. Hvad synes du?

Husk at du altid kan finde mere inspiration på Facebook lige her!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lakrids Yankee-bar lagkage