Pinse-ferie, du er dejlig!

Lakrids Yankee-bar lagkage

Min smukke yngste bonus søn havde fødselsdsg i sidste måned. Og det skulle selvfølgelig fejres! Og det blev det med en Yankeebar lakrids lagkage!

Yankeebar lakrids lagkage

Jeg trævlede nettet rundt for at finde en nem og lækker lagkage. Særlig vigtigt var det, at det ikke tog mange øjeblikke at lave den, da jeg som sædvanlig var i sidste øjeblik…. Jeg har tidligere lavet lagkage her, men i dag skulle det være noget andet!

Den er super nem at lave; det er blot et par lakrids Yankee barer rørt op med Rice Crispies og lidt sirup. Derefter dækket af lakrids skum og toppet med jordbær i skiver og revet hvid chokolade, mums! Så er der serveret; en lækker lækker Yankeebar lakrids lagkage.

Yankeebar lakrids lagkageYankeebar lakrids lagkage

Nem opskrift

Jeg fandt en helt genial opskrift hos Mit Livs Kogebog – se den lige her. Den jeg først forelskede mig i var en Mars bar kage, men syntes at lakrids og jordbær sammen lød helt vidunderligt! Det var det også, men fandeme om ungerne gad at spise den…!

Frederik, fødselaren, syntes at der var alt for meget lakrids i. Andre synes at bunden var for klistret og nogen at lakrids flødeskum bare var klammo. Tak tak, børn..!

De voksne var ret vilde med den, heldigvis da. Bare ærgeligt at de største stykker var serveret til kiddos, og vi kunne få et lille bitte nærigt stykke hver;)

Næste gang laver jeg Mars bar udgaven, og får taget nogle proces billeder også. Her må I nøjes med den glade fødselar;)

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinse-ferie, du er dejlig!