Kampen for at få Oliver #ModigeMødre nr 2

Redesign dit gamle tøj til nyt børnetøj!

Mit bæredygtig-elskende hjerte er vild med redesign. Jeg har upcyclet længe, og det er faktisk blandt mine favorit sy projekter; især skjorte stof er jeg helt vild med at sy af. Jeg har blandt andet lavet disse til en lille og nuttet Alvin.

sy børnetøj
Så da min far bad om en ønskeseddel, fik han faktisk for en gangs skyld en bestillingsliste; et link til denne mega cool bog. Der er virkelig mange gode og lækre mønstre i, og de kan jo også sagtens bruges til almindelige metervarer.

Se her hvordan jeg syede matchende Guns N Roses t-shirts til både Alvin og jeg

sy børnetøj

Gode basis mønstre er altid godt at have, det ved alle der syr. Og disse er fede og nytænkte. Og med gode idéer til hvordan man kan benytte gamle stykker tøj til nyt; hvert kapitel er inddelt i fx “sweater” eller “herreskjorte” – se dét er da smart!

Sy børnetøj af dit eget aflagte

Jeg har blandt andet lavet disse til Alvin, og er ret glad for resultatet. Det er han faktisk også, trods han absolut helst vil gå i leggins…men i en snæver vending, så kan det lige gå an.

sy børnetøj

sy børnetøj

Hvad siger I? Er det ikke fint? Kunne du finde på at kaste dig ud i at sy børnetøj selv?

Det giver lige et ekstra lille pift med det orange mærke i siden på både trøje og bukser,

Se Alvins fine sommerbukser syet ud af en aflagt herreskjorte hér

Army stoffet er fra en Vero Moda T-shirt, som bare ikke havde den rigtige facon. Det blå leopard stof er fra en T-shirt jeg gav Tim engang, men som havde mistet form ved halsen – elsker at det kan genbruges hos Alvin:)

Bonus info: bukserne er givet videre til bedstevennen Valdemar, og lever nu videre i bedste velgående. Det er vel dobbelt genbrug, eller hvordan?

Skriv en kommentar

  • Det er da så fint. Og en god måde at tænke på hvorddan vi efterlader jorden til vores børn.

    Gad godt jeg var lige så kreativ og tålmodig. Godt gået 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kampen for at få Oliver #ModigeMødre nr 2