Jeg nåede det!

Hurra hurra

Nogen har fødselsdag her på matriklen, og det er ikke mig. Eller Alvin. Eller katten. Eller de to bonusser.

Så hvem kan det mon så være….


Ham dér fylder 44 år. Og i morges var der hygge og morgenbord.Alvin havde lavet et smukt kunstværk, nemlig et portræt af Tim. Det ligner nok lidt en ugle, men det er det altså ikke. Det er Tim uden tøj på, og med et par bryster der ligner mine, da mælken lige var løbet til. Jeg har desværre ingen beviser, men hold da op; de var to halve meloner. Alle lægerne troede at jeg havde implantater.

Nåmmen, de dage er ovre.

Vi har rigtig nydt solen med rengøring af hele huset, og fliselægning på terassen. Jo jo, det er skam måden at fejre sådanne særlige dage på, når man har passeret de indledende runder af vanvids forelskelse og uendelige kærlighedserklæringer.Sidst på dagen kom farmor. Alvin havde spurgt sådan cirka 58 gange, om hun mon snart var på vej, og blev fælt skuffet da nogen af fars venner kom og ringede på for at låne pladevibratoreren.

Vi fik dog klaret alt det vi skulle, og endda besøgt det nye loppe supermarked her i Frederikssund, Poppeloppen. Det er skønt som de popper op alle steder.

Vi sluttede dagen af med mad A la svigermor og hjemmelavet lagkage. Jeg fandt opskriften hos Valdemars Ro.– og så er det da forbandet, som solen bare altid skinner den 22 april?! Det måtte godt regne bare ét år, så jeg kunne håne min mand lidt…!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg nåede det!