Gode venner

Når man venter…

Twd sæson 7 – det er snart nu! Men først:

Åh nu er der ikke længe til at The Walking Dead sæson 6 kommer på dvd! Jeg kunne danse limbo i bar mås med en white russian balancerende i panden rundt i stuen af bar begejstring..!

twd sæson 7

Jeg crusher lidt på Lost imens, men det er jo altså ikke helt det samme! Daryl og co er virkelig vanskelige at hamle op med. Lost er sådan lidt spacy også, synes jeg, jeg har set meget af den nu – og kan ikke helt finde ud af om det er lige lidt for alternativt.

Dét syntes jeg om sæson 8 af TWD (FYLDT med spoilers!!)

For at fordrive ventetiden har jeg bl a fundet på at lave sådan en lille fin frokost tallerken her – i ægte TWD tema. Idéen fandt jeg selvfølgelig på Pinterest, den var egentlig lavet på en kop, men fandt ikke nogen passende i genbrug, så det blev en kedelig IKEA tallerken der fik æren.

Så er jeg klar til twd sæson 7

twd sæson 7

Jeg synes den er sjov og fin, og havde sådan lyst til at forære den til en af mine ældste ig-bekendtskaber, nemlig Camilla. Hun er ligeså pjattet med The Walking Dead som jeg. Og en spontan og kærlig hilsen er altid dejlig at få, ik?

Hun har to små kære unger, de fik også lidt fra lageret. Hendes datter hapsede dig også lillebrors strømper, ha ha…

Camilla syer de fineste tasker til børn, tjek det ud.

Tallerkenen er malet med porcelæns tusch, som derefter er brændt i ovnen – hurtig, nemt og billigt. Man kan jo finde på alverdens ting og sager at opgradere kedeligt hvidt porcelæn på. Alvin malede også to tallerkener; en til farmor og en til morfar.

Jeg slutter lige af med lidt godt til øjnene – bare for at minde om hvad det er vi glæder os til;-)

twd sæson 7

twd sæson 7

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode venner