Sy selv Ninja turtle kostume

Damn you 1813 og streptokokker…!

I dag er det lørdag, det har regnet og opvasken stod ud over hele køkkenbordet fra i går. Vi så x-factor med de to store bonusser, og da det var slut hang vi hele aftenen videre i sofaen og så dårlig stand up. Jeg sluttede aftenen solo af, sådan som jeg bedst kan lide det, med at se “Anbragt i helvede” – puha, det var ikke et feel good program…

1813 og streptokokkerSå da jeg stod op klokken 9:34, oh yes, Tim havde taget Alvin hele morgenen, dansede jeg nærmest ind i køkkenet for at gå i gang med de sure pligter. For vi skulle have gæster kl 15; min veninde Maya og hendes dreng Sylvester skulle komme og overnatte. Tim er nemlig sendt i byen med sin kammerat Søren, og sådanne muligheder gælder det bare om at gribe! Så da jeg handlede i går var det primært til strawberry daquiries og fastelavnsris…men det blev hverken til farvede drinks eller klippe klistre, for op ad formiddagen blev Alvin varm og lidt slatten.

Da Alvin fik fjernet mandler og polypper

1813 og streptokokker – det er bare typisk…

Jeg vaklede imellem at aflyse eller bare køre på med vores skønne dobbelt date, for fåk manner hvor er det bare ærgeligt at aflyse!! Men kedelig erfaring har lært os, at Alvin er syg i en uge hver gang han er syg, og at vi altid ender med at ærge os over ikke at have kontaktet 1813 eller egen læge med det samme. Så jeg ringede…og ventede! Jeg var 34 minutter om at komme igennem, fik en tid halvanden time senere og kom til 75 minutter senere end forventet. Forventet er måske et dumt ord, for jeg har jo været hele møllen igennem med Alvin mange gange nu – hver gang med 1813 og streptokokker – og det tager aaaltid så utrolig lang tid det hele.

Det må være surt at være dem i den anden ende på 1813, sikke mange sure og utilfredse forældre de skal tale med – for der er da ikke særlig meget godt at sige om dén ordning? Det allermest fjollede, i min optik, er at vi skal køre til Hillerød Hospital, i stedet for op på Frederikssund akut afdeling som ligger fem minutter fra os…. Altså, vores egen læge er da ikke børnelæge, så hvorfor skal det være det i akutte tilfælde? Jeg begriber det bare ikke.

1813 og streptokokker

1813 og streptokokker

1813 og streptokokker

Nåmmen, Alvin har streptokokker. I-freakin-fucking-gen! Vi er næsten lige stoppet pencillin kuren fra sidst, da han fik det på sin fødselsdag i januar…og nu kører vi så en runde mere. Tilsyneladende er det en god idé at skifte tandbørsten og blive podet alle mand ovenpå sådan en omgang, egentlig ret indlysende…

Det er sandsynligvis mig der har smittet ham, jeg har haft en helt voldsom omgang med hoste i januar, og er stadig lidt øm i halsen.

Så er det jo endnu mere dumt, at jeg ikke lige fik børnelægen til at pode mig også?! Ammmmmmmen hvor er det dumt….!!!!!!! Tror bare at jeg bliver her på sofaen hele aftenen. Det kunne ellers være så smart at bruge tiden praktisk – men det gider jeg bare ikke, nu hvor al min sjov er aflyst:(

Jeg håber at det var sidste gang hvor kombien 1813 og streptokokker skulle bruges!

1813 og streptokokker

Sløj fyr foran A som Alvin…han er meget optaget af store A og lille a for tiden.

Hvad skal I lave?

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sy selv Ninja turtle kostume