Åh suk, Onkel Jesse...!

Sy selv Ninja turtle kostume

Sy selv Ninja turtle kostume – det var planen for i år!

Alvin har i et par uger fortalt hvad han skulle være til fastelavn. Først var det en Ninjago, så en Ninja Turtle og i morges ville han bare have maske på…sådan en klassik sølv én til en tier. Selvfølgelig efter at jeg i går aftes havde siddet og syet et Rafael kostume – og lidt af natten…

sy selv Ninja turtle kostume

Jeg blev helt ærligt lidt irriteret, og insisterede på at han lige prøvede det på, så jeg kunne se om det passede. Halsen voldte mig lidt problemer, primært fordi jeg har lidt overlocker problemer pt, og det derfor er svært at sy det lækkert og ordentligt, især de steder det skal kunne strække sig.

Læste du om dengang Alvin OVERHOVEDET ikke ville være en ugle (trods moren havde syet et kostume til ham)?

Nåmmen, da han havde fået det på, så var det åbenbart – igen – det han skulle være. Det var moren meget tilfreds med;)

sy selv Ninja turtle kostumesy selv Ninja turtle kostumesy selv Ninja turtle kostumesy selv Ninja turtle kostume

Sy selv Ninja turtle kostume – brugbart til hverdag også

Jeg har syet det som almindelige bukser og trøje, så han også kan bruge det fremover på ikke klæd-ud-dage. Mønsteret på bukser er fra Ottobre og trøjen er et mønster fra Stof 2000. Jeg har så syet nogle strimler på ca 8 cm rundt om knæ og albuer. Jeg overvejede at sy det sammen med resten af ben og ærme, men det giver en ret fin effekt at det ligger ovenpå (som man desværre ikke kan se på de lidt rystede billeder),og jeg har syet to ovale stykker rib på et stykke pladevat på maven, vendt det rundt og syet stikninger på, så det ligner mavemuskler.

Masken, skjold og knive fik han i fødselsdagsgave – jeg fik ondt i mit dankort, da jeg kørte det igennem – hver del kostede omkring 150 kr. Dér blev jeg lige mindet om, hvorfor det er jeg primært køber genbrug!

Alvin var åbenbart svært tilfreds, trods begyndende protester – og så er moren også tilfreds;-)

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åh suk, Onkel Jesse...!