Det stakkels blogger-barn...

Et farvel i børnehaven…

I Alvins børnehave har der i et halvt år været en studerende, hun har sidste dag i dag. Det er sgu ærgeligt, for hun har været en rigtig god studerende, i hvert fald set med mine forældre/pædagog briller…

Hun har ikke været bange for at byde sig til, og har hjulpet de få gange Alvin har været ked af det ved aflevering. Hun er bare sikker, sød og tilstede – nogle virkelig gode evner at besidde som pædagog, hvis du spørger mig:)

sy selv et tørklædeKan man godt sy selv et tørklæde?

Så derfor skulle hun jo have en lille gave. Alvin havde bestilt en pude, men det kunne ikke rigtig lade sig gøre, da jeg ikke havde en lynlås der matchede. Så traditionen tro sad jeg kl 23 i går aftes og gennemgik mine Pinterest mapper for at finde noget at lave. Som var både hurtigt, nemt, funktionelt og pænt – ja ja, det skal jo helst kunne bruges, og ikke bare ende ovre i et hjørne. Og jeg fandt et tørklæde, som så virkelig overskueligt ud – og det var det søreme også. Vejledning er fundet lige her, og er lige at gå til. Det tog mig ca 45 minutter at lave det, så det er faktisk et nemt og hurtigt projekt.

sy selv et tørklæde

Jeg har valgt at bruge noget hørlignende den ene side og noget stribet bomuld der oprindeligt er et betræk til en solseng på den anden. Begge stykker er selvfølgelig fundet i genbrug;-)

Læs med her og se den flotte gave vi forærede til Alvins pædagoger da han stoppede i børnehave!

Jeg har tre ruller pom pom´er stående, så det var skønt at få brugt noget af dem – måske jeg skulle sy et til mig selv?!

sy selv et tørklæde

Alvin gik all in på indpakningen, og har selv valgt papir, bånd og guldstjernen der skulle på. Han siger de sjoveste ting for tiden, og da blå er hans yndlingsfarve (sammen med lilla, grøn, orange, rød og lyserød forståes!) for tiden, måtte det på. Men ikke gul, det kan jeg altså ikke lide mor!

sy selv et tørklæde

sy selv et tørklæde

Så på trods af at det ikke blev til en pude, var det vist en succes. Malene blev glad, men knap så overrasket, Alvin afleverede pakken og sagde “Værsågod, det er et halstørklæde og chokolade!”

Måske har du også mod på sy selv et tørklæde?

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det stakkels blogger-barn...