London #2

Sy julesok af gamle duge

Jeg elsker at sy julesokker! Skal du også Sy julesok?

Sy julesok

Jeg ved ikke lige hvorfor, om det er det uendelige varierende udtryk hver sok kan få, den hurtige proces(som jeg om nogen er fan af!) eller det at få brugt rester – alle tre ting som tiltaler mig!

I år, eller dvs i virkeligheden sidste år, da vi nu er trådt ind i det nye, så de sådan her ud. Jeg nåede ikke så mange, men nåede da dem jeg skulle – og det er jo det vigtigste:)

Sy julesok

Sy julesok

De er syet i en rest lagenlærred (det grønne) og poplin (det stribede) kombineret med læder og fløjl. Jeg har broderet navnene på modtagerne, og en fin lille gran kvist – jeg synes selv at det er to die for. Man må vel gerne være lidt pralhals nogle gange, ikk´?

Sy julesok

Sy julesok

Sy julesok

De er virkelig nemme at sy, og kan både afsluttes med tittekant som her eller med kantebånd som jeg gjorde forrige år. Den variant jeg syede i 2014 var også noget mere farvestrålende, sådan kan ens smag og udtryk jo ændre sig:) Jeg er stadig vild med farver, men har også forelsket mig meget i det simple og dusche udtryk som her.

Sy julesok til dine veninder

Jeg forærede sokkerne væk op til jul, alle med indhold i. Én til min far med lakridspibe og chokolade i, én til min bff Farida til hendes fødselsdag og én til min veninde Heidi som jeg ser alt for sjældent – den røg afsted med posten med nogle skumfiduser og en julehilsen i.

Sy julesok

Indeni var der smukt gammelt stof, som jeg fandt på et loppemarked engang. Jeg synes at det passer perfekt til de afdæmpede farver, ik?

Du kan se hvordan jeg har lavet andre julesokker lige her. 

Måske jeg skulle starte dette års produktion allerede nu…? Der er jo andre veninder der aldrig har fået én:)

Skriv en kommentar

  • Pia

    Jeg overvejer også at begynde på julesokker nu, for jeg nåede det slet ikke sidste år 😛 kh Pia

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London #2