Matchy matchy mor-datter shorts

Handler du lokalt? Måske hos Millemaj shop

Det øver jeg mig i. Her i Frederikssund er der en del små fine butikker, som har noget særligt at byde på. Én af dem, og min absolutte favorit, er den helt specielle og farvestrålende butik Millemaj shop.

Millemaj shop

Millemaj shop er ikke bare en butik

Jeg var forrige sommer på malerkursus i selv samme butik, og fik lavet mit elskede Snehvide billede. Det hænger på min væg endnu, og jeg tror aldrig at jeg bliver træt af det.

Fede kreative malerier med Freddie Mercury på

Alligevel har jeg haft en tendens til at gå i Sillebroen, når jeg skulle købe en gave – det er hurtigt og nemt, og der er altid tørvejr. Men der én ting det ikke er, og det er berigende for det lokale butiksmiljø. Til trods for at jeg på ingen måde er vred over Sillebroens tilstedeværelse, og slet ikke over den planlagte biografs komme – jeg elsker en ordentlig sal og bløde sæder, og I vil aldrig se mig i protest imod alt der er nyt i by-livet. Der må være plads til det hele.

Men lige præcis mine gaver…dem har jeg besluttet at købe hos Mille Maj og hendes kollegaer i gågaden. Vi er jo så glade for at hun og de andre er der, så må vi jo også huske at sørge for at de består.

Millemaj shop

Indpakkede sager fra Millemaj shop til min veninde i julegave – jeg kan godt nu afsløre at der var to små fine fine billeder i pakken…fik desværre ikke taget noget billede, det må jeg gøre når jeg besøger min veninde næste gang, hun blev nemlig efter sigende meget glad for dem:)

Millemaj shop

Se nu hvor indbydende og spændende det ser ud – har man overhovedet lyst til at handle andre steder?

Handler du lokalt?! Og hvis ikke, tænker du så over de konsekvenser det kan få for butikkerne?

Skriv en kommentar

 • Du er simpelthen den sødeste og bedsteste bedsteste kunde og “gamle” elev ? Tak for de fine og søde ord 🙂

  De engelske aviser du kom med i dag skal nok snart komme til deres ret i nye små værker ❤️?

  Knus fra mig…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Selv tak du kreative kvinde:)

   Jeg fandt to aviser mere, jeg smider dem af ved lejlighed.

   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matchy matchy mor-datter shorts