Se lige - Runde Tårn lyshus stemningsspreder

Kalendergave nr 14 & 15

Ja ja det er sådan det må blive – det vigtigste er jo også, at Alvin kan se tilbage på det senere i livet, og inspiration til pakkekalender er jo evig gyldig;)

Så her er de, nr 14&15.

imageimage

 

 

 

 

 

Der var søreme mere i Toy Story tema! En sjov lille Buzz der falder sammen når man trykker ham i bunden. Dem husker jeg fra jeg selv var barn – og finder jeg noget, der minder mig om min egen barndom, så er jeg solgt. Jeg har næsten ingenting fra mit barndomsliv, altså fysiske ting, billeder osv – så jeg bliver hurtigt rørt og nostalgisk, når sådan noget som dette dukker op. Det er altid et sats men denne hittede hos Alvin.

I pakken dagen efter var der Star Wars Lego. Han er virkelig blevet vild med Star Wars, disse er købt på eBay till ca 30 kr for alle. Nu har vi jo købt en del på eBay, og også en del “lego” – og det ér altså på ingen måde i samme fine kvalitet som det originale Lego. Så det vil fortsat kun være små sampak som disse jeg vil købe hjem…der var endda to venstre arme på den ene figur, ha ha, så ved man at det er fra Kina Land;)

image

Se ham storm-trooperen helt yderst til højre; der er vist noget med den arm… Ha ha!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se lige - Runde Tårn lyshus stemningsspreder