Kalendergave nr 13

Se lige – Runde Tårn lyshus stemningsspreder

…åh jeg dåner lidt! Se lige en række Runde Tårn lyshus!

Jeg er ret vild med Kählers fine lyshuse. Jeg har dog kun ét, som jeg har fået i indflyttergave af min bff. Det lyser meget bedre op end de to plagiater jeg har fra netto, og skyggerne er meget tydeligere på væggen. Kram kan man vel kalde det. Kvalitet fornægter sig bare ikke.

Se vores smukke og anderledes bryllupsbilleder lige her

Runde Tårn lyshus – med minder

Jeg faldt så over disse i Lyngby Storcenter den anden dag…er de ikke fuldstændig vidunderlige?! Runde Tårn Lyshus i porcelæn! Tim og jeg blev jo gift i Trinitatis kirken, som ligger i sammenhæng med Runde Tårn, og fik taget et par bryllupsbilleder derinde også, så det betyder noget ganske særligt for mig.

Jeg fortryder allerede nu at jeg ikke købte det. Det store kostede 139 kr og var 39 cm højt (tror jeg). Jeg havde vist nok en plan om at komme tilbage til butikken lige inden jul, og købe det til halv pris – det er nemlig en julebutik, og sådanne steder sættes alt som regel ned med minimum 50% når der ikke kan trækkes mere glitter og svampeformede glasophæng ned over hovedet på folk…men jeg må vist få svunget den lille sorte forbi, så jeg kan sikre mig at få det med hjem. Her får I lige lidt bryllups spam:) Åh jeg elsker at gense de dejlige billeder.

Runde Tårn lyshus

Runde Tårn lyshus

Runde Tårn lyshus

Runde Tårn lyshus

Jeg kan så godt lide den lidt rå stemning der er på billederne, med de smukke fliser og bybilledet der summer i baggrunden. Det var sjovt at få taget billeder derinde, der var mange tilråb og heppen på os.  Bryllupsbilleder skal ikke altid være så fine og pæne vel – lidt kækhed klær dem sgu da!

Husk at du kan følge med på Facebook lige her og på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

 • Åh de er da også bare virkelig søde de runde tårn modeller 😀
  Det er da lidt af en bid vej for dig, sådan at handle i Lyngby storcenter er det ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Ja ik? Jo, men kommer der faktisk ofte med arbejdet! Så kan det jo lade sig gøre;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I hvilken butik fandt du dem i?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   I en julebutik i Lyngby Storcenter sidste år. Én de åbner til jul kun med julevarer.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kalendergave nr 13