Opskrift på hjemmelavede p-tærter

Kalender gave 10 og 11

Det går ikke så godt med at lægge indlæggene op hver dag – men så må de komme lidt i “klumper”.

imageimage

 

 

 

 

 

Vi holdt fri den dag han fik denne cool Spiderman – Alvin og jeg vågnede op sammen, det sker oftere og oftere, og da jeg træt trykkede på mobilen, viste den at klokken var 9:17 – altså 13 minutter til han skulle afleveres i børnehaven. Og have en (lækker og indbydende) madpakke smurt – med tilhørende frugtpose. Morgenmaden skulle også lige klares, og det tager tid – for vi bruger altid omkring en time sammen i sofaen. Der spiser vi morgenmad, ser børne TV og krammer lidt. Og så tager han tøj på…og han skal jo gøre det selv og alt det dér, men det ender alligevel næsten altid med, at keg giver ham det på. Imens jeg lover ham, at det er sidste gang at jeg gør det for ham, nu er han jo sådan en stor dreng og jadda jadda jadda…

Nåmmen gaven var et hit!

imageHer hænger Spidey ud med vennerne i sofaen. Den nye edderkoppemand har kostet en tier på børneloppemarkedet her i Frederikssund, og er faktisk købt af Alvins børnehave kammerat.

Dagen efter pakkede han en gave op, der desværre vækkede knap så meget begejstring. Hans farfar gav mig disse tegneskabeloner kort før hans død i foråret, og jeg synes at de var perfekte i pakkekalenderen. Alvin er dog ualmindeligt lidt interesserede i alt hvad der er kreativt – det eneste der kan vække hans begejstring i korte øjebikke, er når han kan få lov at træde på symaskine foden og ræse derud af…

imageimage

 

 

 

 

Der er et sæt mere af tegneskabeloner i pakkekalenderen – kan man håbe en lille bitte smule på, at de vækker mere begejstring…?

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på hjemmelavede p-tærter