Til alle mine blåt stemmende Facebook venner....

Kokedama – nemme at lave

Det har jo for ikke så længe siden været fars dag. Min far arbejder 14 dage i Norge og 14 dage i DK, så han var ikke hjemme på dagen. Og i morgen har han fødselsdag, så nu skulle han forkæles lidt.

Se en step by step guide til at lave dine egne kokedama planter lige her

 

kokedama planter

 

Jeg havde alligevel lavet en lille ting klar, eller i hvert fald fundet på noget. Min far er glad for planter. Da jeg var teenager og vi boede sammen, fattede jeg det virkelig ikke – og faktisk har jeg først lige opdaget hvad der er så fint ved de små grønne stykker liv for et par måneder siden – især sukkulenter, som man skal være mere end almindelig ihærdig for at slå ihjel.

Jeg har flere steder på IG og Pinterest set disse fine hængende planter. Til mange af dem har der medfulgt vejledning. Vanen tro gik jeg i gang i dag – to timer inden min far kom hjem til os – det der med at være i god tid, er aldrig noget jeg rigtig har praktiseret;-)

Sukkulenter er købt i Føtex sammen med blomsterjord, snoren var fra lageret og mos fra haven. Jeg har så gjort lidt jord fugtig, og krammet det rundt om blomsterne – har efterfølgende læst mig til, at det er en god idé at pille den jord blomsten kommer i fra, det må så blive næste gang. Derefter har jeg sat mos på hvor jeg synes at det passede til, og surret det fast med snor. Resultatet blev bedst da jeg blot brugte tynd metalwire synes jeg, men det kan man jo gøre som man vil.

Herefter har jeg fundet et passende sted at sætte en snor i, og hængt dem op – tadaa! Det tog ca tyve minutter at lave fire, så det er et ret overskueligt fint lille projekt.

Kokedama planter – en fin og brugbar gave

kokedama planter

Min far fik lidt andet godt og blandet – en sommerparfume fra Paul Smith, chokolade og en platte jeg fandt på loppemarked for et par uger siden. Årstallet er lidt off, jeg er jo født i 1980, men synes at den er lidt skæv og sød, og håber at min far kan lide den. Koppen har vi købt i Edinburgh, hvor vi lige har været – den er jo nok mest fra Alvin.

Dagen rundede vi af med running sushi med min far, min mand og to af ungerne – det er sgu helt ok!

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til alle mine blåt stemmende Facebook venner....