Solskins-lørdag og noget om børn der mister...

Nederdele med linning

Nederdele med linning, det lød som sukker i mine ører.

Pigetøj er dog ikke det jeg har syet allermest af. Lidt er det blevet til, men min erfaring med pailletter, fine tynde stoffer og rynketråd er altså begrænset.

Jeg har da syet et par trøjer til en venindes datter – men de er jo i samme mønster som dem jeg syer til Alvin. Et par nederdele er det også blevet til, og synes at de er ret sjove at sy. Men nogle gange bliver de bare så klumpede i livet, når der har været rigtig sving i skørterne.

Nederdele med linningVores kamera linse er desværre gået i stykker, så der skal zoomes manuelt for at fokusere – og det er åbenbart nemmere sagt end gjort, for over halvdelen af mine billeder ser sådan ud for tiden 🙁

Nederdele med linning – det var ikke så svært

For hvis der skal være rigtig sus i sagerne, så skal der et godt stykke stof til – og dermed bliver linningen også lang.  Og det er ikke altid så tjekket.

Se også disse fine og nemme nederdele syet på samme måde

Men nu forsøgte jeg mig altså. Jeg brugte denne DIY fra Groovy Baby and Mama. Nem og brugervenlig, og det var faktisk slet ikke så svært:)

Vores kamera linse er desværre gået i stykker, så der skal zoomes manuelt for at fokusere - og det er åbenbart nemmere sagt end gjort, for over halvdelen af mine billeder ser sådan ud for tiden :(
Vores kamera linse er desværre gået i stykker, så der skal zoomes manuelt for at fokusere - og det er åbenbart nemmere sagt end gjort, for over halvdelen af mine billeder ser sådan ud for tiden :(
Sy-bordet en sen aftentime

Er det ikke bare noget ultra fint stof? Jeg er vild med de små søde drenge og piger på det. Det byttede jeg mig engang til her i blogland engang, og har ikke rigtig vidst hvad det skulle bruges til.

Det gjorde sig godt som to små fine nederdele med linning. Lidt bånd og pompomer gjorde dem lige ekstra festlige. Den ene skal nu sendes til hende der tog billeder til vores bryllup – hun har en sød lille datter. Den anden skal min venindes datter have. Jeg håber at de vækker begejstring.

Aften-syning er the shit!

 

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solskins-lørdag og noget om børn der mister...