Weekend-lykke og gode venner

DIY på Foldet lampe

I december byttede jeg adventsgaver med tre søde damer som jeg følger på IG. Den ene havde lavet en DIY på Foldet lampe, og foræret mig det færdige resultat. Er den ikke flot?

DIY på Foldet lampe
Fint lille hjørne er det blevet til. Den fine tegning forestiller Tim, Alvin og jeg og er en fødselsdagsgave fra mine veninder. Jeg elsker den. 

Det var virkelig hyggeligt at åbne fine hjemmegjorte pakker hver søndag i december. Jeg har lavet adventskalender til mange efterhånden, børn, voksne, veninder og familie – det er mig en stor glæde at lave, jeg elsker at dimse rundt efter små fine ting. Men det er også bare ret hyggeligt at få noget igen, og det plejer jeg ikke (hr. mand er dog god til at købe små pakker…men han gør det vist mest fordi han er tvunget til det).

Se lige her hvordan du selv kan lave svævende plante-planeter

DIY på Foldet lampe

Min tidligere kollega, Karin, var én af dem jeg byttede pakker med. Og hun mente serious business! Jeg kunne hver søndag åbne den ene pakke efter den anden, som hun absolut havde brugt mere end et øjeblik på – det var faktisk lidt pinligt, for de var meget finere end mine. Jeg er  gang med at preppe en lille pakke retur til hende, det tager bare tid. Alt tager bare meget længere tid, nu det her moderskab er trådt i kraft?!

DIY på Foldet lampe
DIY på Foldet lampe
Det fine broderi med I´m so crafty… citatet har jeg for længst selv pinnet, men var så heldig at det var i en anden søndags pakke fra Karin
DIY på Foldet lampe
DIY på Foldet lampe
 Tråd lampen er fra Sinnerup, og købt på en weekend Jyllands tur
Lamperne har ventet længe på at komme op, vi kender jo ikke nogen elektriker…Eller i hvert fald ikke en elektriker der gider at lave elektriker arbejde.
Tim er elektriker. Det har han bare glemt. Eller noget. Skomagerens børn og alt det dér…. Nå, men nu hænger den der jo – så skal vi ikke vade rundt i alt det andet;-)  

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend-lykke og gode venner