Mumie pølsehorn - sjove pølsehorn

Weekend-lykke og gode venner

Vi har haft en vidunderlig weekend. Blandt andet har vi været på legeplads i Valby. En weekend vi har glædet os til længe, og som der er alt for få af.
Vi har nemlig besøgt min bff, Farida, og hendes fine lille familie – i Valby.

legeplads i Valby

Vi har vel snart jubilæum, det er ti år siden vi gik ud af seminariet, selvom Farida for evigt vil postulere at det var sidste år at Beverly havde sidste afsnit, at NKOTB var the shit og at en bio billet kostede en halvtredser…
Dermed er det 13 og et halvt år siden vi mødtes – vi burde have holdt kobber bryllup…

Farida er sådan en veninde der er god i alle situationer; vi har brugt uanselig meget tid på at se (dårlige) TV serier, shoppe, sludre, sove, gå i byen, i biffen og sippe drinks. Alle ting der er virkelig virkelig vigtige når man er i midten af tyverne.

Vi gik på Kbh Pædagog seminarie, og skiftedes til at crashe hos hinanden – jeg boede i det dunkle NV og hun i det skønne 2100. Sidenhen flyttede hun ind til Brian der havde købt en andelsbolig i NV også – og så var lykken gjort. Og aftenerne sikret med selskab og sparring over Paradise Hotel, hvor man kunne nå at se det hele og cykle hjem i forsvarlig tid, nu det bare var en spytklat væk.

Weekendhygge på legeplads i Valby

Nu er tingene lidt anderledes, børn, huspriser og livets øvrige omstændigheder har gjort at ingen af os længere bor i NV. Nu bor vi faktisk ret langt fra hinanden, hun i Valby og jeg i Frederikssund. Men vi ses stadig – der går for længe imellem, men når vi ses er det jo helt vidunderligt.

Jeg og Alvin har brugt det meste af weekenden i Valby, og vi har virkelig fået value for money.

legeplads i Valby

Kvalitets tid på legepladsenman ved at det er ægte kærlighed, når Naya med glæde låner Alvin de lyserøde handsker hun havde på, da han frøs <3

Alvin og Naya, Faridas datter, har leget som en drøm. Aldrig har jeg set ham lege så længe og koncentreret med nogen, og det år hun er ældre end ham gjorde ikke spor. Det var en fornøjelse at opleve – både fordi det varmer mit hjerte at se ham glad, i leg og udvikling med andre børn, men så sandelig også da det betød masser af tid til Farida og jeg til at sludre og sladre. For det er jo vigtigt. Virkelig vigtigt.

Har du også set Ternet Ninja? Det har vi, og vi elskede den!

Vi så gyserfilm i går aftes. Virkelig sjovt, (u)hyggeligt og helt som i gamle dage. Men også virkelig dumt, for nu bor jeg i et kæmpe hus og kan ikke lade være med at skæve ud i mørket,og overveje om det mon var et spægelse der gik der? Eller en alien? For vi nåede nemlig to film, én i går aftes, og én i dag da vi sendte Brian på legepladsen med alle ungerne – det var forsvarligt, for Brian gik på seminariet med os, og har i dén grad børnetække og styr på ungerne. Måske skal der næste gang gåes på en anden legeplads i Valby?

Da vi havde nået alt det vi skulle; hygge, stene, se film, lege og spise – så var det tid til at tage hjemad. Alvin sagde farvel med kys og kram, og spurgte hvornår Naya kommer og besøger os. Det gør hun snart. Heldigvis. Næste gang skal vi dog lige huske at drikke nogle af de dér drinks vi havde købt ind til…for faen, vi er sgu blevet gamle, når vi glemmer den slags!

legeplads i Valby
En glad og træt dreng
Flere af den slags weekender, tak:)

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mumie pølsehorn - sjove pølsehorn