Hurra for mig!

Gymsa hopsasa i nye gule (brandmand Sam) bukser!

Alvin har fået nye bukser, nemlig sy selv Brandmand Sam bukser . Han havde et par næsten mage til, blot uden lommer og strygemærke. Det blev på et øjeblik hans favorit bukser, og jeg forstod ikke helt hvorfor, var bare vældig tilfreds med at drengen er så begejstret for mors hjemmesyede..!

sy selv Brandmand Sam bukserDe nye gule bukserÅrsagen til begejstringen har jeg i mellemtiden fundet ud af skyldes en helt banal ting, og ikke kun mine uanede sy-skills, nemlig at selveste Brandmand Sam, den hippeste brandmand af dem alle, hvis du spørger Alvin, går i gule bukser.

Tjek det sødeste lille Captain America kostume ud her

Jeg er ikke sikker på at Brandmand Sam har hængerøv i sin model, men se nu bare bort fra det…
 
sy selv Brandmand Sam bukser
Tim er vild med Alvins springe-leg…eller ikke….

Nr 2 sy selv Brandmand Sam bukser

De tidligere højtelskede gule bukser var blevet for små, men også en anelse klamme stive i det. De var faktisk elt klar til at blive smidt ud. Alligevel røg de i en pose med tøj til lille Valdemar som vi kender, han går i Alvins vuggestue – eller, Alvin er jo lige startet i børnehave, but you get the picture… Han er nemlig også blevet smittet med Brandmand Sam epidemien. Det er måske en lokal ting?!

sy selv Brandmand Sam bukser

Modellen er fra Ottobre, jeg blev aldrig rigtig gode venner med Stof2000s Chris mønster, synes at det har en mærkelig pasform. Disse er meget bedre!
Så har jeg presset lommerne, noget jeg ellers aldrig gør mig i, da jeg nok er typen der springer over hvor gærdet er lavest. Men nu hvor jeg alligevel havde strygejernet fremme for at stryge robotten på, så kunne jeg ligeså godt give dem et lille pres – og hvilken forskel! De er blevet meget meget pænere af det!

Bukserne skulle på straks de havde forladt symaskinen, og er nu blevet sneget i vaskemaskinen efter tre dages brug. Han spørger allerede efter dem.

sy selv Brandmand Sam bukser
sy selv Brandmand Sam bukser
Undertøjet er selvfølgelig også egen produktion;)
Stoffet til den fine undertrøje er købt hos Stof og stil.
Bukserne er godkendt!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurra for mig!