Collage pynt på væggen

Hurra for mig!

Hurra for mig, for jeg har lige haft fødselsdag, 35 flotte halv-runde år fyldte jeg! Hip hip og så det lange….!

Jeg havde inviteret veninderne på middag, sushi som er favoritten.

Det så sådan her ud…

hurra for mig

Når man er vinterbarn må man snyde sig til en sommer fødselsdag

Min veninde, Karina, fortalte mig om den nye tidsregning; BC – Before Child. Oh yes, det er også dén tidsalder vi lever i!

Nå, men det er jo ikke så slemt længere, for i lørdags havde jeg inviteret alle mine damer til sushi og drinks – mums.

Hurra for mig – med sushi und alles!

Det ser da meget lækkert ud, ikke? Hvad man ikke kan se, er at den selvsamme sushi (eller i hvert fald halvdelen af den) lå i bunden af min bil en time tidligere…ja, det der ikke måtte ske skete. Da den flotte runde bakke med sushi var velplaceretpå bagsædet af den lille fine Fiat, tog jeg et (åbenbart) skarpt sving, og vupti, så lå sushien på bunden af bilen. Shit. Pis. Lort.
Lyset i bilen var slet ikke nok, så min veninde Farida måtte oplyse så godt hun kunne med mobilen, og vi fik sorteret i to bunker; den der havde rørt bunden af bilen, og den der ikke havde….og så måtte justering forekomme på matriklen.
Det hele løste sig heldigvis, og det var en skide hyggelig aften! Der røg ikke så mange drinks ned, men den dér asti med hindbær, uhm, den var god!
Hurra for mig
Hurra for mig
 Heidi er glad for at komme ud…!
 
Tak fordi du læste med!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Collage pynt på væggen