Hvorfor blogger jeg?

Eftermiddagstur med løbecyklen

Den anden dag gik vi en tur med løbecyklen. Vi bor tæt på vandet, så det tager omkring ti minutter – måske tyve med Alvins eventyrlystne gen – at komme derned på gåben, og i dette tilfælde løbecykel.

Han er så skrap til det, men den i træ er mere fiks at se på end til at køre sådan nogle lange ture med, tror jeg. så der må vist en Puky cykel på ønskesedlen til jul.

 

 

 

 

 

 

 

Her har vi det altså godt!

Skriv en kommentar

  • Kære Karina,tak for din kommentar:)Ja det er virkelig blevet en tendens – og jeg er ikke helt pjattet med den. Jeg kan godt lide ærlighed, men det kan også blive for meget og for søgt. Jeg har valgt at fortsætte, og så holde fokuset hvor det bør være;)KH Maria.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Karina,tak for din kommentar:)Ja det er virkelig blevet en tendens – og jeg er ikke helt pjattet med den. Jeg kan godt lide ærlighed, men det kan også blive for meget og for søgt. Jeg har valgt at fortsætte, og så holde fokuset hvor det bør være;)KH Maria.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejlige billeder :)Og mht dit sidste indlæg, så har jeg det meget på samme måde – mine indlæg er blevet mere og mere spredte og jeg har en periode overvejet at stoppe pga den nye drejning i blogland, og er stadig i tvivl, men indtil videre fortsætter jeg med indlæg når lysten er der og mange blogs er røget af bloglisten fordi de simpelthen var blevet FOR meget ;)Glad fordu har valgt at fortsætte 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor blogger jeg?