Solsorte der siger haps! og Solsorte der siger haps! og tissemænd - debat fra Vores Børn

DIY julesok – sy din egen personlige julesok

Det er der i dag! Er det ikke bare skønt – jeg elsker det! I dén anledning har jeg lavet en bunke af mit favorit projekt: DIY julesok. Flere af slagsen.

DIY julesok

Jeg er pt arbejdsløs, og det er jo rimelig irriterende – til gengæld er det ret fedt, når jeg kan bruge en dag i sy-stuen, næsten uden dårlig samvittighed (badeværelset kan jo altid tåle en overhaling med fire drenge i huset, den dér tøjvask burde også lægges sammen og den kææææmpe bunke af sager der skal sorteres inde i sy-stuen skuler til mig, når jeg har sat mig for at holde pause ved symaskinen – men sssscccchh!! )

Se hvordan den smukke kommode fik sine flotte blå farver lige her!

DIY julesok – et tilbagevendende syprojekt

Det blev i dag derfor til disse fire DIY julesok – jeg er helt vild med at sy dem. De er nemme og sjove at sy, og man kan variere udtrykket i det uendelige. Derudover er det et oplagt resteprojekt, da du fint kan sammensætte fine små stykker til en flot færdig DIY julesok. Jeg har til disse sokker brugt fx et viskestykke (elgen), gamle stofservietter (de gle hjerter), stof fra Stof2000 (tigrene og det grafiske), en nederdel jeg fik af min veninde engang (den mønstrede “fod” yderst til højre) og diverse stof fra genbrugsen.

DIY julesok
DIY julesok
DIY julesok
DIY julesok

Jeg udlodder én af dem ovre på Instagram, kom og vær med:) Husk at du kan følge med på Facebook lige her!

Glædelig tre-måneder-til-jul dag!
Tak fordi du læste med!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solsorte der siger haps! og Solsorte der siger haps! og tissemænd - debat fra Vores Børn