Tyrkiet, dit gamle røvhul...

På ferie i Kusadasi

Vores ferie var jo lidt kaotisk. På ferie i Kusadasi kan absolut anbefales – på trods af at det kan gå lidt galt….

Smukke trapper i smukke farver

Men med det sagt, så er Tyrkiet altid et ømt gensyn, genhør og kærlighed ved første blik.

Jeg har boet i Tyrkiets land i knap 18 måneder, da jeg var guide for Scanway/Tyrkiet Eksperten – en ubeskrivelig tid, som gav mig et livslangt venskab (er jeg sikker på, Maya, du er for evigt min myre;-) og en masse store oplevelser. De var ikke alle gode, langt fra, og bare det at arbejde for Scanway, kunne være en udfordring- men det er et helt andet indlæg;-)

Tyrkiet har dermed en særlig plads i mit hjerte. Jeg kunne faktisk føre en samtale (på tyrkisk, ellers var der ikke så meget outstanding over det, I know…) da jeg boede der, og synes at det tyrkiske sprog har en meget fin lyd. Og så er det rimelig nemt at lære, tro det eller ej, der er ingen skjulte lyde eller stumme bogstaver – det er jo nærmest ligesom norsk – sagde den halve nordmand.

På ferie i Kusadasi – fortalt i billeder

Jeg har skudt nogle øjeblikke med kameraet, og ville ønske at duften, stemningen og lydene kom med, men det må I tænke jer til:)

På ferie i Kusadasi
 Slentretur med Byggemand Bob under armen
På ferie i Kusadasi
En af feriens mange is – og en rodet frisure!
På ferie i Kusadasi
Tim hos det klassiske besøg hos barberen. Klip af ham og Alvin, og så en barbering med kniv og afbrænding af ørehår kostede den nette sum af 180 kr
På ferie i Kusadasi
De uregerlige lokker ryger
På ferie i Kusadasi
SÅ fine tasker! Jeg tænker at forsøge mig med at lave dem selv, i nogle lidt mere afdæmpede farver…
På ferie i Kusadasi
Kattemor med afkom
På ferie i Kusadasi
Yngste bonusbarn der i dén grad deler min shoppe-passion! Her foran “kunst” som han forelskede sig i, og købte med hjem. Men manden var sympatisk, og lavede dog sine ting selv…dét får man også point for i min bog!
På ferie i Kusadasi
Fortryllende lamper – jeg HAR allerede forsøgt mig med et par i loftet herhjemme – det fungerede IKKE! Men fine er de dér…
På ferie i Kusadasi
Jeg har som guide aldrig interesseret mig for stof, men faldt over en lille fin stofbutik, med fine fine stoffer. Disse smukke blomster kostede 18 kr pr meter – vildt billigt!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tyrkiet, dit gamle røvhul...