Upcyclede shorts

Too cool for school

Det er han, ham her…. I dag har vi besøgt Susanne fra min mødregruppe. Hun er desværre flyttet til Køge, hvilket begrænser besøgene. Vi var der alle fem fra mødregruppen, og det er altså dejligt at se dem endnu – især har vi det hyggeligt når vi holder påske og julefrokoster sammen med vores mænd.
Alvin fik desværre ikke så meget ud af dagen, da han blev sløj, og faldt i søvn oven på sin mor. Sløj må han have været, for han sov til 9:30 i morges, og under normale omstændigheder, ville han først tilte omkuld mange timer efter.

På vej hjem kastede han op i bilen….aarrgh min nye elskede Fiat 500 – K R I S E ! ! ! Heldigvis gik det primært ud over barnestolen, og betrækket kan jo vaskes – måske det skulle være en reminder om at få syet et betræk til den autostol – er der nogen af jer der har prøvet det?

Hans tøj er hjemmesyet, desværre er bukserne gået lidt i skridtet, jeg tror at årsagen er at der ikke er brugt jersey nål på overlockeren, det har aldrig været et problem før, men er det tilsyneladende nu? Mærkeligt…..

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Upcyclede shorts