Glimt fra vores bryllup - bryllup i runde tårn

Hip hurra med en gang smørrebrød!

April måned er der hvor manden min har fødselsdag – vi fik desværre ikke rigtig fejret det, da han var syg og sløj. Ugen inden var Alvin igennem samme tur, og nu ligger ældste bonus barn med virussen – æv, håber at jeg slipper! Til gengæld har jeg modtaget fine plakater til børneværelset.

plakater til børneværelset

 

Jeg havde købt en lækker forårsjakke og et par bukser, Alvin havde købt denne fine fine plakat som
Anne og Simon  fra TV2s program Nybyggerne har designet.

Se Alvins fine hjemmebyggede husseng

Epoxygulv og plakater til børneværelset

Tim og jeg fulgte, ligesom så mange andre danskere, med i Nybyggerne, og forelskede os hurtigt i Anne og Simon og deres sjove, praktiske design og fede idéer – jeg arbejder stadig på at få epoxy gulv i køkkenet, og tror at vi er ved at nå i mål. Det er dog helt sikkert, at det ikke bliver gult…så får Tim nervøse trækninger, hver gang han skal krydse det… Derfor var det oplagt at købe denne plakat til ham.

Den er i a3 størrelse, og printet på lækkert kvalitetspapir – den kommer snarest op i køkkenet, og jeg har købt den pga det lækre look, og den lidt sjove manifest af gammel dansk smørrebrød  – det er ikke min favorit spise, men  Tim er vild med det.

Tim deler på ingen måde min begejstring for indretning, og jeg tænkte derfor at han måske kunne få et smil på læben når han så dennefor den er jo både lækker, pæn og i hans ånd. Og måske ligefrem påskønne noget smukt?!

Jeg kan kun give Anne og Simon mine varmeste anbefalinger, der var hurtig levering og en ekstra gave til Alvin med – dét er fandeme god stil!!

Alvin er blevet den heldige ejer af lækre plakater til børneværelset  med grafisk udtryk – hans værelse er under total renovering, så I må vente lidt med at se dem in action.

Jeg fik dog fanget et aften billede i tvivlsom kvalitet…

plakater til børneværelset
Kan du heller ikke leve uden de fine plakater, så forhandles de lige her til kun 100 kr for smørrebrødsplakaten og 80 kr for dyreplakaterne!
Dette indlæg er ikke sponsoreret, Alvin har købt denne plakat for sine sidste sparepenge! Så nu ønsker han sig nye…

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimt fra vores bryllup - bryllup i runde tårn