DIY upcyclede bukser af herreskjorte

Søndags syning…

…nå nej, det er mandag – men det føles som søndag. Det startede ellers godt….eller…det gjorde det egentlig ikke, for Tim har feber og er sløj. Alvin stod glad op, men har bare sovet alt for lidt, efter påskefrokost i kolonihaven i går. Og jeg er generelt bare slem til at gå for sent i seng – så tre trætte folk på matriklen her. måske føles det alligevel som mandag….

sy boxershorts

 Favoritterne – både Alvins og mine

Jeg havde en sy-date med min veninde, som jo blev snydt for syning sidste gang, da vi i stedet overraskede hende med babyshower. Hun har en søn på samme alder som Alvin, og de kan nogle gange hygge sig – andre gange skal de diskutere hvem der er rette ejermand af legetøjet, løbe vrælende rundt efter hver deres respektive mor som vover at gå enten på toilettet eller bare udenfor for syns- eller rækkevidde og forsøge at spolere dagen på alle mulige andre måder. I dag var vist sådan en dag…

Flere hjemmesyede boxershorts lige her!

Jeg elsker at sy boxershorts

Jeg nåede dog at sy lidt – nemlig elastik i seks par boksere der har ligget i to måneder og ventet…Jeg smed alt det billige undertøj fra Føtex ud, og var i fuld gang med dette og fem sæt mere – men så blev krea rummet lukket ned, da vi gik i gang med at renovere. Det betyder ingen tid med maskinerne, og ufærdigt undertøj. Og seriøse abstinenser på sy-fronten. 

sy boxershorts
Reste boxere i ret tilfældige stoffer – man kan undre sig over meget, blandt andet hvorfor jeg i sin tid købte en (hel!!) meter af det med prikkerne?! Seriøst, hvad tænkte jeg på? Nu er det heldigvis klippet op og brugt – må tænke mig lidt bedre om fremover…
sy boxershortsEn lille pause på gulvet. Alvin er så vanvittig glad for alle køretøjer, og hyggede sig så længe der var fred og ro til at lege med et sådan.
sy boxershorts

Drengen var overtræt fra i går og jeg var rigtig tilfreds da jeg fik puttet ham på deres gigantiske altan. Knap så tilfreds da han vågnede præcis en halv time efter, og mente at have indhentet det forsømte fra i går aftes…. Resten af tiden forløb med turbo-lyn-update på veninde fronten, og det vigtigste sladder først, selvfølgelig! Skønt var det at se min gamle guide veninde….næste gang må bare blive uden børn…ik? Så kan man måske også nå at sy boxershorts i stakkevis!

sy boxershorts
Og vi sluttede af sådan her. Tak, min skat. Følte mig som en sød og overskudsagtig mor, da han fik lov at tage et kvarter på Sylvesters legeplads, inden vi gik til bilen. Og lidt som Lola Jensen, da jeg kærligt men bestemt holdt fast i, at nu var dét kvarter altså gået…bare som en træt og gennemsigtg mor, da han stadig så sådan her ud da vi ankom til Frederikssund!!!! Og vi har kørt fra f=%*&#”! Gladsaxe. Det tager tre kvarter, skulle jeg hilse at sige. Og jeg skulle også hilse at sige at jeg trak ind ved et busstoppested på hjemvejen, for at forsøge at mane panikken til ro – helt uden held. Det hele prellede af på drengen.

Så mor er træt. Og det er IKKE søndag i morgen! Derimod tirsdag, og det forventes at jeg møder frisk og veludhvilet op på mit nye job. Pokkers…! Jeg fik dog lidt energi af at sy boxershorts, synes jeg – måske skal der bare syes nogle flere?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY upcyclede bukser af herreskjorte