En dejlig dag og gode idéer til babyshower

DIY upcyclede bukser af herreskjorte

Jeg har de seneste gange jeg har været på loppemarked ledt efter herreskjorter, som kan blive til lækre bukser til Alvin. Jeg har set mange bud på upcyclede bukser, min interesse i dem startede med dette indlæg hos den sykyndige Frk Turkis.
upcyclede bukser

Endvidere er skjortestof mega lækkert til sommerbrug, og mine favorit bukser til Alvin sidste sommer, var også upcyclede bukser .

Det er let men kraftigt i stoffet, og perfekt til de dage hvor det er enten rigtig varmt, men faktisk også til en mellemdag som i dag.

Bukserne er desværre syet for et par måneder siden, hvor jeg var i min laaange blog-pause, så her forefindes ingen billeder – men konceptet er virkelig enkelt!
Tag en skjorte, fold den på midten, og klip efter dit favorit mønster – sørg for at få lagt knapper og lommer korrekt, og sæt elastik eller rib i foroven, og læg op for neden.

Jeg elsker detaljen med knapperne foran, der jo gør at det ligner jeg har brugt en evighed på at sy dem og ikke kun fem minutter, ha ha, sådan noget kan jeg lide!

Lommen foran på skjorten er blevet cuttet lidt af, men det gør ikke noget, nu det asymetriske look er så populært. Alvin elsker lommer, og denne er helt perfekt!

upcyclede bukser
upcyclede bukser
Der er faktisk også syet lommer i dem, men det fik jeg desværre ikke noget ordentligt billede af. Det må I have til gode.

Verdens nemmeste bukser: upcyclede bukser

Bukserne er syet efter Chris mønsteret eller fra et af de nyeste Ottobre – de minder lidt om hinanden de to mønstre, så begge kan gå an!
Jeg har blot kortet det lidt af i længden, så det blev et par stumpebukser; en detalje Alvin ikke er ovenud begejstret for, han forsøger hele tiden at hive dem helt ned til skoene…hmm, han lærer det vel inden sommeren er forbi?
Jeg forsøgte i øvrigt at give drengen sine nye Angulus sandaler på, men det mente herren bestemt ikke var en mulig løsning, så det blev de lyserøde sneaks– vi må vist have erhvervet et par i lidt mere neutrale farver til sommeren…det ser lidt fjollet ud.
upcyclede bukser
 Der kan også laves gymnastik i bukserne – dette er det berømte “Farmor-trick” som Alvin ofte og gerne viser frem…!
upcyclede bukser
Av mit hjerte, ham her elsker jeg!
upcyclede bukser
Alvin og jeg – og jeg har faktisk også et par hjemmesyede bukser på
upcyclede bukser
Faster Lises hund Ludvig, all dressed up i anledning af påskefrokost
upcyclede bukser
Alvin og kusine Freja løber – Alvin øver sig pt på at tælle, og hans favorit variant er “2, 6, 2, 6, 2, 6, 2, 6….” osv – han er ikke så åben overfor andre forslag…
upcyclede bukser
upcyclede bukser
upcyclede bukser
upcyclede bukser
Rigtig god påske!!!!

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dejlig dag og gode idéer til babyshower