Hæklet flagranke, Blog venskaber og søde tanker

Vi tester Hama perler – og du kan vinde et sæt!

Alvin har fået lov at teste et fint sæt perleplader fra Hama med maxiperler og tilhørende plader i fine farvestrålede farver.


Alvin var svært begejstret, og synes især at det var sjovt at rode i perlerne, og ja, allerhelst ville han gerne have hældt dem ud i sofaen, og rodet dem rundt – dét synes moren dog var en ræti ræti dårlig idé!
Så han måtte nøjes med at rode nede i kassen – det var dog også sjovt!

Der følger fine skabeloner med i kassen, så du kan bruge dem, hvis nu opfindsomheden ikke er ligeså god som hos Alvin, der straks tog én af de små (som jo egentlig er ret store) perler op, og straks holdt den i faretruende position mod sin mor og sagde “Phiiiiiu phiiiu!!!” (vi ved jo alle, at det er sådan en pistol siger…!).

Yes yes, min dreng, pistol it is!


Perler er godkendt af både mor og barn, tror dog at vi sætter dem øverst på hylden (i velbevaret sikkerhed!) et par måneder endnu, og tager dem frem når han er omkring to et halvt. Det er lige nervepirrende nok (for moren), at have dem stående i højde for fri afbenyttelse.

Vi ved jo alle, at det er vigtigt at stimulere og udfordre de små rollinger, så de kan finde ud af andet end at stjæle legetøj fra hinanden, og sætte sig vrælende ned at skrige, når de ikke kan finde ud af at tage jakken af selv.
Sådan et barn skal jeg ikke have, sagde pædagog-moren 😉

Her er Hama et fremragende supplement til at øve finmotoriske færdigheder af, fylde de kedelige eftermiddage ud, slappe af sammen eller for at få ro et øjeblik, imens du ser Paradise Hotel, som du optog i går…. Vil du derfor Vinde dit eget sæt Hama perler skal du lægge en kommentar herunder, og skrive hvem du kender der skal lege med de kulørte perler. 

Sættet du kan vinde består af en æske med perler og to perleplader – en kasse med masser af leg og underholding i.


Husk at det ikke er et krav at være fast følger via Bloglovin eller Facebook – men at det måske giver god karma??

Jeg trækker en vinder d. 10.4.2014

Held og lykke!

Skriv en kommentar

 • Dem skal min søn finde ro med, efter en lang dag ude i skov børnehaven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine to krudtugler elsker hama, så her i huset ville det være et stort hit at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Mine 2 yngste børn elsker HAMA-perler, så det vil vække jubel, hvis vi vinder :-)Pia Damgaardpiaogjan@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De skal bruges til min niece. De helt små (almindelige) Hama perler kan hun endnu ikke rigtig finde ud af, så tænker at disse må være lige hende. daniellalind@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De skal bruges til min lille dreng. Jeg var slet ikke klar over, at de lavede maxi perler, så derfor har jeg bevidst ventet, fordi de små perler jeg kan huske fra min barndom er ikke gode til små hænder.Mvh Monicavolcanokitten@outlook.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vinder kassen, så skal minnmellemste på tre år lege med dem, han mestrer endnu ikke de alm str perler men vi har faktisk aldrig prøvet de store her, tror det kunne gå hen og blive et hit for ham 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart lillepiken:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De ville være et hit for Marvin. Jeg krydser fingre!Kontakt@jeansjeans.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De skal med på mit arbejde. Jeg arbejder på et skoletilbud, for børn der ikke kan rummes i den almindelige folkeskole. De vil nyde at hygge sig med perler, og det vil styrke deres fin-motorik. Mia C A / aimlovelive@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal børnene i Trygfondens familiehus ved Skejby sygehus, mine børn har så mange perler – at jeg vil ønske at disse kunne sendes til Skejby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg stryger flere perler end skjorter, da mine børn er glade for at lave ting på pladerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal min søde granniece Maya <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal lege med de fine perler sammen med min dejlige datter Dicte hvis jeg bliver den heldige :-)mette.knk(a)gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alle mine børnebørn elsker perleplader, så vi skal lege med dem, når de er på besøg.Jacobsen.betty@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alle vore 6 børnebørn har leget med Hama perler i alle størrelser. Så, hvis jeg er heldig må det være den yngste Agnes, der skal have dem. Hun bliver ganske vist 5 i juni, så måske er hun for stor til denne pakning, men måske kan man få en anden sværhedsgrad. Lægerne har også tjent penge på to af børnebørnene, som har haft en perle oppe i næsen. Heldigvis kom perlerne let ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har tre skønne piger, der hver især elsker at lege med perler. De kan lege med dem i timevis. Selv den mindste, der lige er blevet tre år, synes det er sjovt at sætte de små perler på pladen og skabe et mønster.Til jul havde de to store piger lavet nogle fine plader, som jeg fik i gave og som jeg hængte op i loftet. Det registrerede lille Sophie straks og lavede en plade hos sin dagplejemor, som hun næsten på beordring fik mor til at hænge op så snart hun kom ind af dørem, for hendes skulle da også op.Mange forårshilsnerAnette Aarup Frandsenanette@aarup-frandsen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ooooy yoyo yo! Hvor er de fede! Kan da godt forstå at Alvin hyggede max.; selvom sofahygge med perler ikke liiiige var på programmet :-)))) He he he! Dem kunne vi godt tænke os en æske med – Bettefisen vil da elske at boltre sig med dem (når han er blevet lige lidt ældre, men ikke desto mindre!). KH L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal mine drenge 🙂 de elsker at sidde med perler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min Emil aka Strille Mille kan fordybe sig i lang tid med perlerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dem vil min yngste på 2 gerne vinde. Hun sidder ofte med ved bordet når de store leger med perler. Nanna_schack@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhhh jeg elsker også at lege med perler, især når jeg passer børn.Jeg er skam fast følger hos dig.Mvh helena.engelbrecht@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har to piger på snart 6 og 2,5 år, og de elsker at lege med Hama perler, sjovt nok er det den store, som er vildest med maxi perlerne og den lille som er vildest med mini perlerne 😉 Men de vil elske mig, hvis jeg vinder kassen til dem Piapiarotbl@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min Alba, ikk' – Hun ville elske dem der!Hun er så vild med sådan nogle ting, og jeg får lavet det alt for lidt med hende… Måske kunne sådan en kasse der få mig sparket igang

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker giveaway 🙂 Det ser ud til at give mange timers god underholdning..! //Majamaja3012 (a) hotmail (.) com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal min datter. Vi har lige købt maxi sticks (tror jeg de hedder), hvor man stikker perler, som ligner svampe, ned i en plade – stort stort hit.trinsling@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor fint! Hvis jeg vandt skulle det da være min lille dreng som skulle lege med perlerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en skøn-herlig give away :-)Hvis jeg var så heldige at vinde, vil det være mine 2 krudtugler, Oskar & Anker, der får lov til at hygge, udvikle og øve pincet-greb med perlerne :-)// Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker din ærlighed! Kender dig ik, med følger dig også på IG! Ik at det har noget med perler at gøre?men min datter på 2,8 år er lige begyndt med de store perler og hun ELSKER det! Endelig har vi fundet noget hun gider side med mere en 5 min! Så de ville gøre lykke her!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal min dreng william på 3 år. Han elsker perler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal min pige Elina på 3,5 år hun elsker perler, men mest at sætte dem på snor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart med min søn Johan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal Sylle-ba-dylle da:-)Og tror faren vil være edder stolt når han ser sin knægt lege med perler:-)Dog er PH ikke på øverste liste her, der er da ren afslapning da lillepigen i mavsen gør moren træt;-)Kys fra inderen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her vil jeg prøve at inspirere min 3 årige til at lege med dem sammen med mig. Jeg synes nemlig det er super hyggeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååååååh, HVIS jeg var heldig, så skal jeg da have besøg af venindens 6 årige tøs der ELSKER at komme her og være kreativ. Og er lillesøster på 17 måneder heldig, sø kan det ske hun får en lille håndfuld og også må prøve ;).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Begge mine drenge ELSKER perler, men de vil lege med dem i stedet for at sætte dem på plader, så vi har tit perler over alt. Det er nu fast kotyme at jeg spørger den lille (2,5 år) "hvem rydder perlerne op?" Og stolt svarer ham "mig" – men det virker nu ikke altid.. Vores skab er fuldt af perler, men min niece på 2,5 vil helt sikkert elske dem 😉 kh Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hæklet flagranke, Blog venskaber og søde tanker