Jeg elsker vores have

Mere lykke i haven – Tramp kanin!

Vi har haft trampolinen oppe siden sidste sommer, og selvom Alvin kun var halvandet dér, hoppede han som om han havde uanede kænguru kræfter i sig… Vi havde ikke net på til at starte med, tænkte at vores motorik stærke gut da sagtens kunne begå sig uden – og det kunne han egentlig også, men hans venners forældre turde ikke rigtig lade deres børn hoppe, og så overvejede vi om der måske kunne være noget om det med dét net dér….

Alvin har ikke helt styr på det med udtalen endnu, og kalder det med største selvfølgelighed “Hop i tramp kanin”, men det vigtigste er jo at budskabet når igennem.Og det sørger han som regel for at det gør, om ikke andet ved at lægge sig ned på gulvet og vræle højt, indtil den ene forælder overgiver sig. Det er jo ikke helt det samme at hoppe, uden at far eller mor ser på, forståes…

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

  • Ja det er faktisk lidt sjovt:)Den er altså et fantastisk stykke legetøj! Ærgerligt at I ikke har plads.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det er faktisk lidt sjovt:)Den er altså et fantastisk stykke legetøj! Ærgerligt at I ikke har plads.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er utroligt af det næsten er mere almindeligt med en trampolin end en sandkasse. 🙂 hvis vi havde plads i haven havde vi også fået en tramp kanin i haven

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg elsker vores have