Alvins første tur på McDonalds!

Jeg elsker vores have

…også selvom den er rodet og stadig ikke ser ud i virkeligheden, som oppe i mit hoved.

 

Min søde far, med de meget grønne fingre, var her i fire dage sidste sommer, og viste mig hvad der er vigtigst at gøre. Den mest trælse opgave, var at pille ukrudt op af mellemrummene i fliserne – det er sgu da verdens mest dødssyge tjans?!

Anyways; jeg har luget, sat i potter, købt raskt ind af alt hvad der lød det mindste tiltalende, og håber så at jeg har talent for at holde styr på både roser, violer, løgplanter og alt det andet der har fundet vej herhen.

Tim kigger vist lidt, når jeg (for madbudgettet) igen kommer slæbende hjem med en potte.

Jeg har plantet amok i alle potter, krukker og kasser jeg kunne finde – og se engang, en lille bitte spire er kommet frem i den ene! Den har jeg lavet….eller sådan da.

Vi bor tæt på jernbanen, og tror at det er gamle sveller der er brugt her på terrassen. De er pilrådne, og skal bare op og ud hurtigst muligt – men lige pt er der nogle andre renoveringsprojekter der står højere på listen (og ja, vi er i fuld gang :-)). Og hovsa, fik da vist ikke luget imellem de fliser bagved huset.
Vi har en dejlig hængesofa, den har været pimpet med neon pompomer, de skal vist skiftes ud – et par af dem er flygtet over i hækken! Bodil og Svend har alligevel været for meget for dem:)
En lille hær af mariehøns i solen
Kabeltromlen som vi bruger som bord til vores hængesofa. Den ligger sådan hele vinteren, nu er det vist snart på tide at få den ordentligt på plads. Og malet færdigt.

Alvins sandkasse. Den har også fået et par strejf med penslen. Vist ej heller helt færdigt (fornemmer du et gennemgående tema…? Det kan jeg ikke forstå!)

Skiltet fra vores bryllup, det ville vist have godt af en optegning, men jeg holder nu også af det som det står dér.
Min yndlingsgren i haven, smuk rød farve

Der er rigtig meget arbejde i at have hus, Tim ville til hver en tid vælge en lejlighed, men jeg er stadig mega glad for at åbne terrasse døren, og kunne bruge det der er lige udenfor, uden tanke om at skulle pakke mad, snacks, tre sæt tøj og alt mulig andet nødvendig og unødvendig oppakning- det er jo lige her udenfor vores dør det hele:)

 

Skriv en kommentar

 • Jeg drømmer også om græs de fleste steder, men kan rigtig godt lide at der er lidt at gå på opdagelse i; )Du må da lige vise din have frem, her eller på IG;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iih tak Signe!Jeg er dog på ingen måde langt, har bare kun taget billeder af den del der er under nogenlunde kontrol!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det er jo uundværlig med børn! Det glæder jeg mig også selv til at se; -)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har aldrig boet i hus tidligere så da Casper og jeg flyttede i hus, var det også min første have. der var rigtig mange bede og et kæmpe arbejde at holde, så nu har vi nedlagt det meste, så der bare er græs, fliseterrasse og krukker med blomster – det passer mig meget bedre og jeg synes stadig der ser hyggeligt ud:-)K.h.Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så meget stemning på de billeder. Jeg synes du er sej at du er så langt med haven. Elsker selv at ha' have, men den står nederst på todo-listen som jeg ikke har lavet. <3 Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes virkelig også, at det er skønt at ha' have! Og det er da bare endnu bedre, når man har børn:) Jeg glæder mig til at se, hvad du får spiret frem:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alvins første tur på McDonalds!