En lille nederdel....

Alvins første tur på McDonalds!

 

 

Tim har været i Holland hele sidste uge. Han har rejst en del med sit job det seneste halve år, og selvom det bliver nemmere og nemmere med Alvin fra uge til uge, så er det alligevel nogle gange lidt træls at skulle koordinere aflevering, hente, transport fem kvarter hver vej for mig til job (har HELDIGVIS fået nyt job pr 1. april – jeg glæder mig helt vanvittigt!!!) og så også lige mad.

Jeg må sige, at I enlige mødre derude gag på gang fortjener min respekt.

Så da yngste bonus bror kom hjem til os, og vi bare var os tre, besluttede vi at tage på McDonalds.

Jeg er slet ikke en spelt agtig mor – alligevel var det Alvins første møde med den gyldne måge. Det er bare ikke mad vi selv spiser særlig ofte, og vi ved vel alle, at det ikke indeholder skyggen af den anbefalede daglige kost.

Men mor må pakke sin skepsis sammen, for Lille A og storebror elsker det jo.

Alvin lavede en udvidet version af burger-spisning, og dyppede den i ketchup!

En is med Smarties i til dessert, den var et kæmpe hit, men der var vist ikke tid til at spise den, inden han skulle på opdagelse….

Kravler ind…..

…og op!

Vi kommer helt sikkert til at gentage successen. Ikke fordi maden er sund eller særligt spændende, men fordi at ungerne elsker det. Alvin syntes at hele konceptet med at få maden i et lille hus, pakke det op og dyppe i ketchup – OG få sodavand og is, var helt fantastisk. Han kunne faktisk li´ det, det er ellers ikke så tit han spiser noget, når vi er ude. Der var dog ikke overskud til at køre det hele i skrutten, da der var rigtig mange ting der skulle udforskes. Han løb hele børneområdet rundt i cirkler, og flagede med sin ballon i den ene hånd, og sit flag i den anden.
McDonalds skal i øvrigt have ros for sin fine betjening og børnevenlige atmosfære. Især var der en meget meget sød pige, der gik rundt og samlede op efter Alvin, og gav ham balloner, når han havde fået sprunget dem – tænk at man ansætter folk kun til det!

Jeg spiste en meget meget kedelig salat, og måtte fylde depoterne op med LCHF pandekager, da vi var hjemme igen. Moren er altså ikke fan, men glæden i Alvin og hans brors øjne, gør at vi absolut vender tilbage. Og så ligger den jo faktisk lige om hjørnet, selvom vi bor herude på Bøh-landet.

Med i Happy mealen var en billet til Cirkus Benneweis. Det glæder vi os til at komme afsted til!
Der findes billetter til cirkus i alle Happy Meals, det må da være enhver lille fyr eller piges drøm?

Vi skal i Cirkus d. 26 marts i Frederiksværk – måske vi ses? Billetter kan købes her.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille nederdel....