Hjemmesyede julegaver

Hjemmesyet julegave part II

Ja, der var jo mere end én hjemmesyet julegave under træet. Eller træerne, for lavede til de fleste små børn jeg kender, og som jeg er på gave med. Det var mig virkelig en fornøjelse, og elsker at lave noget selv, som vækker begejstring i den anden ende. Men den følelse kender I andre krea-damer jo:)

Hjemmesyet julegaveHjemmesyet julegave; do or dont?

Disse to små nederdele fik min brors kærestes døtre. Det er to meget frække og to meget rødhårede piger på 3 år, og tror lige at disse vil sætte den prikken over i´et!

Se det (måske) mest nuttede jeg nogensinde har syet; mor-datter shorts!

Disse er søreme også fra sylærerens skab som åbenbart er meget bedre at gå på opdagelse i, end mit eget stofskab. Jeg har endda klippet en til mig selv, men det er ligesom om at den ikke bliver til mere….

Der er tilføjet lækker rib fra Stof og Stil, og en lille neon stjerne i sammensyningen, for lidt neon skal der til:)

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmesyede julegaver