DIY Julefugle der nu kan være forårsfugle

Syet bluse – Fredags sweatshirt til drengen

Idag er det fredag, det betyder tid til mor; nemlig syning. Jeg har i dag Syet bluse.
Jeg elsker den pause jeg får sammen med andre kreative mødre (og deres babyer, det er nemlig stadig mor-barn holdet jeg går på, jeg fortsætter bare uden baby…) , og hvor det kun er mig der bestemmer.
Syet bluse

Syet bluse med sky på

Jeg sukker til stadighed over lækkert drengetøj, og er stadig vild med prints, farver og andet lækkert – men jeg har gemt et par inspirationskilder med afdæmpede ideér på Pinterest, og blev idag inspireret af denne. Den er jo ikke blevet akkurat som billedet, men er meget tilfreds med resultatet.

Se Alvins hjemmesyede morgenkåbe lige her!

Det grå stof er en en fast jersey rest fra sylærerens skab, ribben ligeså, de blå ærmer er en rest jeg engang købte i Stof og Stil til en 20´er og har en masse mere tilbage og skyen er fra en genbrugsdug.
Nu må han så godt vokse lidt, så han kan passe den:)
God skøn fredag til jer!

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Julefugle der nu kan være forårsfugle