Syet raglantrøje

Sy bukser med foer – kan jeg finde ud af det mon?

Sy bukser med foer – det troede jeg aldrig at jeg skulle kunne finde ud af!

Jeg er meget glad for mønsteret fra minikrea, det klæder små buttede babyben så godt synes jeg.

Jeg har syet det i flere udgaver, men foer har jeg aldrig vovet at kaste mig ud i, synes det virkede meget uoverskueligt.

Jeg lavede dem til syning, og min prof sylærer fik da også syet dem forkert sammen først, ha ha…jeg bliver så glad, når selv den dygtige dame laver sådanne fejl.

Sy bukser med foer

Sy bukser med foer

Sy bukser med foer med inspiration fra Pinterest

Bukserne er syet i baner for at prøve noget nyt. Farverne er i blå palette, og jeg synes at både farver og mønstre klæder hinanden ret godt. Stofferne er fra Stof2000 og fra Stof og stil. Jeg fandt ideén på Pinterest (det er faktisk lykkes mig at omsætte en del derinde efterhånden, det er så bekræftende når man også får brugt nogle af alle sine gode ideér). Jeg har selvfølgelig en lang liste af andre projekter derinde, og vil rigtig gerne i mål med endnu flere af dem.

Se et par andre bukser med foer lige her

Det tog lidt tid, ihvertfald meget mere end de sædvanlige minikrea bukser i ét stykke. Jeg skal til en et års fødselsdag imorgen, og den lille fødselar får et par bukser næsten magen til disse. De ligger klippet på bordet, men venter med at sy til imorgen. Lille A har én af de aftener, og har allerede været vågen 3-4 gange. Skal ikke udfordre ham unødvendigt med symaskinen.

Jeg fik desværre ikke taget et billede af foret – det må blive når de kommer på:) Men fint er det, med småmønstret lyseblåt landskab.

Jeg har i hvert fald fået mod på at Sy bukser med foer en anden gang også.

Husk at du kan følge med på Facebook lige her

Skriv en kommentar

 • Tak søde Pia:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  De er super flotte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak:) og i lige måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er super flotte!God Søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak:) og i lige måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak:) Ja hjemmelavede gaver er nu de bedste!Nej det jeg sagde inden A kom "Børn sover som deres forældre lærer dem, og de skal kunen tåle noget larm…!", yeah right!! Hvis man har en syvsover, måske:)Hele aftenen bliver ligesom annuleret, hvis det er sådan en aften – ihvertfald herhjemme…man bliver så træt og slidt af al det sove-bøvl,synes jeg. Så jere aftener lyder som vores, bortset fra at jeg ikke kan hækle.Ja sikek en ventetid da! Du kunne ikke finde en anden? Men hvis du bor i centrum er det måske svært! Ja det er spændende om det måske også kunne være ørerne der driller Dicte. Man håber det næsten lidt, fordi at der så findes en løsning (7-9-13 – har svært ved at tro på det!).Glæder mig til at høre om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak synes også de er fede, og heldigvis hele besværet værd:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak, og du snupper bare løs;) Glæder mig til at se dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thanx:)Nt my first pair of pants -but first in two layers;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak Christina!Glæder mig til at sse dit resultat:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er flotte! God gave 🙂 Men kan godt forstå du ikke lige vil sy når A sover dårligt… her er jeg først for nylig begyndt at stå op igen, efter jeg har fået Dicte til at sove, og vi laver ikke noget andet end at se fjernsyn og snakke (og hækle!) for vil ikke risikere noget!PS Har en ørelægetid til Dicte midt i marts. Er meget spændt! (Ved ikke om det er fordi det er i Århus, at der er så lang ventetid…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine. Fed ide med flere slags stof :-)Kh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er bukserne blevet super fede – helt sikkert en ide jeg skal huske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • How well done!!! I can´t believe it´s the first pair you have been sewing!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de søde og det er da en rigtig god idé at sy dem i baner. Det må jeg kopiere:-)K.h.Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syet raglantrøje