Så gik han lige ti skridt (!!!)

10 om mig

10 om mig!
10 om mig

Jeg har set denne fine leg 10 om mig flere steder i Blogland, og nu er det altså min tur til at være med:)

Så her følger 10 om mig…

1) Jeg er halv nordmand, og er meget stolt af mine norske aner. I sommers var jeg med min lille familie i Norge for første gang i mange år, og det var en helt igennem skøn oplevelse. Jeg elsker det syngende varme sprog, og det fantastiske land.

2) I dag er jeg på arbejde, billedet er taget i toget. Jeg arbejder som pædagog i et opgangsfællesskab for unge med ADHD og autisme. Jeg elsker mit job!

3) I dag hørte jeg tyrkisk musik i toget, jeg er vild med Tarkan (husker I ham fra “kysse-sangen”?) og Serdar Ortac. to store tyrkiske popsangere. Jeg har været guide i Alanya i 18 måneder, og var vild med det. Dog var det også dejligt at komme hjem til Danmark, for hold nu op vi har det godt og glemmer det altid!. Desværre forsvinder mine tyrkiske taleevner mere og mere, men jeg bliver stadig så glad af at høre musikken.

4) Udover tyrkisk musik er jeg vild med dansk rap, og især Østkyst Hustlers og MC Einar har en særlig plads i mit hjerte.
Jeg har været til 21 koncerter med Østkyst Hustlers (andet billede…en 17-årig lykkelig Maria i Tivoli efter en fantastisk koncert), og de søde rappere endte med at skrive os på gæstelisten til alle koncerterne, tog os med backstage og gav os i det hele taget et par fantastiske slut teenage år. Nu er jeg venner med dem på FB, og får jævnligt en “sludder” med især den ene skønne rapper derinde. Han hjalp mig også med at skrive en rap, som jeg opførte for min mand og vores gæster til vores bryllup – måske det bryllups indlæg snart må komme?!?! Læs mere om mit lidt skøre forhold til Østkyst Hustlers lige her!

5) I den første halvdel af mit liv brændte jeg for de skrevne ord. Jeg ville være journalist eller forfatter, men den drøm er altså aftaget noget. Jeg elskede dansk, og afleverede håndskrevne stile på 20 sider, og fik 13 altid. Til gengæld gik jeg til ekstra regning fra 5. og skolen ud, og har aldrig evnet at forstå nogle matematiske fag.

6) Min kat hedder Safak, hvilket betyder Los og Solopgang på tyrkisk. Han er en tyrkisk gadekat, som jeg tog med hjem fra min guide tid. Han er blind på det ene øje, og er siden røget en tur ud fra fjerde sal, da jeg boede i Kbh – brækkede bagbenet og kostede 17.000 at lappe sammen igen. Jo jo, man er vel glad for sine dyr:)

7) Jeg besluttede mig for at lære at sy, da jeg fandt ud af at jeg ventede en dreng. Det drengetøj man kan købe er noget sløjt i motiver og farver, synes jeg, og jeg har derefter glad kastet mig ud i det ene projekt efter det andet. Jeg har MEGET at lære endnu, men nyder hver en time ved maskinen.

8) Jeg har aldrig haft så god en mand, som ham jeg er gift med. I morges var der et stykke papir i min støvle, og da jeg fiskede det op og foldede det ud, stod der “Jeg elsker dig for evigt” på det……. Han er som hentet ud af en romantisk hollywood film.

9) Min søn hedder Alvin, jeg var også vild med Melvin, men mindste bonus barnet og jeg besluttede os for Alvin, og de to andre fulgte derefter trop. I 2011 var der 25 der blev navngivet eller døbt Alvin – jeg håber at han ender med at være glad for sit lidt særprægede navn. Havde han været en pige stod valget mellem Vilma My og Frida My.

10) Det første år som mor har været udfordrende på mange områder, men også det bedste i mit liv. Min mand og jeg har haft en stor opgave med et kolik barn, som har haft utrolig vanskeligt ved at lære at sove, og havde han ikke været hjemme det meste af tiden, så ved jeg ikke hvad jeg havde gjort…!
Nu er året pludselig gået, og Alvin går, har fået en soverytme, krammer os, griner nærmest altid og vi kan igen se os selv som kærester midt i familielivet .

Har du fortalt 10 om mig? (som så ville være om dig, ha ha…)

Skriv en kommentar

 • Hej Stina,Tak:)Ja Alvin og Anna, det er da helt fint:) Om ikke andet må de blive kærester;-) Jeg har været præcis så fortravlet som dig, så no worries med kommentarerne. Sådan er det jo når man er travl og presset – og har også lige selv haft en lang pause. Menn nu er jeg igang med at indhente lidt:)Klems

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja TArkan er bare skøn!!Ja elsker også de navne. Tak for dine søde ord, jeg er også meget glad fo rat du læser med, og glad for at følge dig og lille Conrad:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det er en sjov blogleg:)Skægt at høre om andre der kender en Alvin, det er ikke så tit det sker:)Og jeg synes også at det er meget sødt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak:)Mit job ér spændende!Hi hi nej det er jo også svært at skabe sig hele billeder af folk via bloggene, men synes også at det er så skægt at læse med hos jer andre. Ha ha hvis du kunne undgå at opdage sådan en sammenfoldet a4 note i din støvle, så er du da lidt sej! Men ok – hvis man ikke opdager sådan en "flot" barbering….;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak:)Vi har ikke planer om flere børn, så du må snuppe navnene;)Nej så har du også været heldig, det er bare skønt!KH Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak søde Betina:)Og ej altså – tak for de pæne pæne ord, jeg rødmer jo helt!Klems tilbage:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak:)Ja sådanne ting er vigtig:)Klems

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din ville jeg ellers gerne læse:)Ja rap er skønt, det nye MC Einar har jeg ikke lært så godt at kende endnu – det må jeg gøre. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt indlæg – rigtig sjovt, at komme bag om folk på nogle lidt anderledes punkter 🙂 Og sikke heldig du er med din mand – wauv!Alvin er altså også bare et meget fint navn – det kunne jeg godt finde på at bruge, hvis jeg fik en dreng næste gang – det ville passe fint til Anna :)Får ikke læst så mange blogs pt., men din smutter jeg altid indenom – får dog ikke altid lagt en kommentar – men jeg sætter stor pris på dine indlæg, og forundres hver gang over alt det kreative du når :-)Kh. Stina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tarkan – kan jeg lige se at han hedder – Mente det var Tarek 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt at vide lidt mere om dig :-)Kæft en sød mand, der ligger sedler til dig i støvlen!!!Husker så meget Tarek … Mmmm mys mys :-)Vilma My og Frida My er da bare også for søde navne!!TAK FOR DIN DEJLIGE BLOG!! Jeg får ikke altid skrevet så mange kommentar – det vil jeg gerne blive bedre til – for du er så god til det på min blog – og så bliver man så glad :-)Måske jeg også skal lave 10 om mig en dag 🙂 Kærligst fra Julie Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en hyggelig måde at lære dig lidt at kende på;)Min store piges bedste ven hedder Alvin, så jeg er helt vant til det navn, som jeg i øvrigt synes er super super sødt!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det hyggeligt at læse med!Dit job lyder utrolig spændende! Sjovt med den tyrkiske musik og rap! -Den havde jeg bestemt ikke set komme ;-)Og sikke en skøn mand du har dig.. Jeg er desværre så distræt, at jeg aldrig ville opdage sådan en seddel! Hr. Kæreste ville joke lidt og havde barberet skægget, så han lignede Dj Aligator. -Tror du jeg opdagede noget? Først da han sagde det fik jeg øje på det rædsomme look 😉 Jeg forstår slet ikke hvordan jeg kunne undgå at få øje på det! Hilsen Frk. Hansen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt skønt indlæg :)Håber du får en pige en gang, for de navne er da bare for skønne, og uanset hvilket det bliver, så vil de passe skønt sammen med Alvin ;)Min egen vidunderlige mand kunne have fundet på nøjagtigt det samme som din – vi har vist været heldige :)Kh Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt indlæg Maria.Dejligt at høre lidt mere om dig – især hvor jeg har mødt dig IRL: Du er så smuk og billedet du har taget i toget – viser det jo bare så rigtigt.Kram til dig <3Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke hyggelig læsning :-)Især nr. 8 fik mig til at smile… lidt vemodigt. Heldige dig!Knus Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej jeg har ikke lavet 10 om mig selv, men tak for et fint indblik i din verden. Jeg er også ret vil med MC Einar, er vild med det nye han har lavet, håber han finder vejen til Aalborg en dag (0: Fortsat god weekend til dig(0:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så gik han lige ti skridt (!!!)