DIY Fødselsdagsranke

Så gik han lige ti skridt (!!!)

…for første gang nogensinde – og her sad jeg på arbejdet imens. Øv. Selvom jeg er glad for at være tilbage, så kan jeg godt mærke at dette har været en hård uge, jeg har haft tre aftenvagter, og været hjemme efter 21 alle dage (og nærmere 23…). Lige pludselig savner jeg den lille (og de lidt større) fis så frygtelig meget. Men det er jo sådan vores liv er, og jeg må jo tage det med, når jeg gerne vil have de priviligerede fridage. Men alligevel…SUK!
Her følger en lille billedspam.

Nu er jeg ikke sådan en mor der spammer min omgangskreds med hvor evig skøn min dreng er (og kan jo godt se, at han vitterligt ikke ER den allersmukkeste dreng i verden…selvom det er tæt på;-)) – men iiih hvor er han dog bare så sød og dejlig. SUK igen.

Skriv en kommentar

 • Så fandt jeg vej til din blog, og det er jeg da rigtig glad for!:) Sød dreng du har dig, og jeg kan godt forstå du kan savne at have flere af aftenerne hjemme. 3 på en uge er også meget:) og selvom det er rart at være afsted, være igang osv., så er det rarest når man trives med balancen mellem ude og hjemme – tid 🙂 Håber næste arbejdsuge byder på en god fordeling af tid til drengene i dit liv;) og arbejdet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • …og du får da lige en mail fra mig, hvor de to damer ovenover også er involveret:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak skal du have:) Og i lige måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • …og du får da lige en mail fra mig, hvor de to damer ovenover også er involveret:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak skal du have:) Og i lige måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastiske billeder. Han er jo vildt skøn. Knus og god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Taaak søde Signe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Betina, Tak for dit svar♡Det er slet ikke det at være væk fra ham der er træls – han blev passet da han var et par uger gammel, og sover ofte hos sin farmor og farfar. Det er at det er tre aftener i denne uge – det synes jeg er lidt hårdt. Når jeg læser om andre der har svært ved at aflevere sine børn, ja så forstår jeg det slet ikke. ..for jeg elsker, ligesom dig, at være noget andet end mor…Klems fra mig – der nu kl 22.33 sidder i toget på vej hjem; )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han er helt igennem skøn og dejlig :-)Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han er da bare den lækreste lille nuldermås i HELE verden – du må ALDIG tro andet. Ja, det må virkelig være svært – uh..jeg kan slet ikke huske hvordan det var. Jeg må sku være ærlig at sige (og jeg ELSKER min datter overalt her på jorden) jeg syntes det er en FRIHED uden lige, at komme på job. Jeg ELSKER at være sammen med Emma….men nok fordi vi også er væk fra hinanden. Hun er jo det støre end din lille fis….men med tiden er det altså også rart at være andet end mor. ;O) Kys og tanker – det hele skal nok gå….jeg lover ;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Taaak søde Signe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Betina, Tak for dit svar♡Det er slet ikke det at være væk fra ham der er træls – han blev passet da han var et par uger gammel, og sover ofte hos sin farmor og farfar. Det er at det er tre aftener i denne uge – det synes jeg er lidt hårdt. Når jeg læser om andre der har svært ved at aflevere sine børn, ja så forstår jeg det slet ikke. ..for jeg elsker, ligesom dig, at være noget andet end mor…Klems fra mig – der nu kl 22.33 sidder i toget på vej hjem; )

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Fødselsdagsranke