...sådan en almindelig onsdag eftermiddag....

Hjemmesyet Juletræstæppe in action!

Så blev det færdigt, det hjemmesyet juletræstæppe!
Min far er ankommet idag, og det er bare drønhyggeligt. Han og jeg var oppe at hente juletræ, og det var ikke lige sådan at finde – man ved at man bor på landet, når alle juletræsbiksene er lukket inden kl 18 – da var det altså anderledes på Nørrebro!
Hjemmesyet Juletræstæppe
Derefter hentede vi sushi, og har bare hygget. Indtil gøremålene kaldte, og jeg måtte sy et kantebånd på det Hjemmesyet Juletræstæppe. Dukkepigerne har heller ikke fået de planlagte huer på, de må komme til næste år. Men alt i alt er jeg godt tilfreds med resultatet!
Jeg synes at det er fint med doiliesne, og er glad for de forskellige stoffer. Jeg synes ihvertfald at det er meget flottere end dem man køber med nisser på!

Se de fine Noora og William engle som du selv kan lave lige her

Hjemmesyet Juletræstæppe
Hjemmesyet Juletræstæppe
Hjemmesyet Juletræstæppe
Hjemmesyet Juletræstæppe

Hjemmesyet Juletræstæppe

Jeg har bare brugt hvad jeg synes var fint og festligt, og slet ikke skævet til om jeg synes at det var jule – for det endte det jo alligevel med at blive. Jeg er især tilfreds med de udklippede engle, og burde måske sætte nogen flere af dem på.

Jeg vil glæde mig til at finde det frem år efter år, og gøre det lidt mere til mit eget for hvert år. Når man ikke selv har så mange traditioner, må man jo skabe nogen ikke:)

Glædelig jul<3

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

...sådan en almindelig onsdag eftermiddag....