DIY på fine juleophæng (tilegnet Stinna:-))

…sådan en almindelig onsdag eftermiddag….

Kan snildt ende såan her for mig:


“Og hvad skal det så betyde?”, mener du måske – jo jo, kære læser, hvis du ser nærmere efter, vil du bemærke at bilen holder HELT op af muren. “Er det smart?” er så dit næste spørgsmål-…og nej, det er det ikke, men det er altså sådan et stunt jeg åbenbart kan finde på at lave, når jeg skal bakke ned af en indkørsel, der skråner lidt.

Jeg var stuck, sad fast og kunne simpelthen ikke få bilen fri!!! Hverken frem eller tilbage ville den, og efter at have tændt og slukket for den et utal af gange, og bilen hostede og hostede mere og mere, måtte jeg ringe til manden. Æv. Pinligt!

Han var noget fåmælt, og nok liiiiiiiidt irriteret, og jeg kunne ikke rigtig forklare ham, hvad der var galt. Det endte med at jeg måtte ringe til Tophjælp, som kom og hjalp mig med at komme fri. Se, dét var endnu mere pinligt!!!!!
Heldigvis var han en skæg fætter, der sagde at han havde oplevet det der var meget værre (jeg tror at han havde lidt ondt af den dumme dame, der ikke vidste om hun skulle grine eller græde over bilens måske endeligt…).

Den skulle bare have speeder og kobling på én gang….ja ja, jeg har kun haft kørekort siden marts, og var lang tid undervejs om at gennemføre – det er ihvertfald sidste gang meget længe at jeg forsøger mig med sådan en baglæns indbakning længe. Meget længe.

Ja, sådan endte min onsdag eftermiddag, hvad lavede du?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY på fine juleophæng (tilegnet Stinna:-))