Så heldig er jeg!

DIY på fine juleophæng (tilegnet Stinna:-))

Jeg lavede for noget tid siden disse Disney julepynts ophæng, og Stinna har nu flere gange efterlyst en DIY – den kommer så her:)
Dem jeg lavede var i en noget mere spraglet udgave, men disse to med engle på var til en ældre skøn dame, og hun er altså mest til engle og det enkle julede look, så det er disse lavet i:) Mulighederne er jo uendelige, man kan jo gå grassat i papir, glimmer, klistermærker, tyl og hvad ved jeg….

Det skal du bruge; limpistol, papir, glansbilleder, dimserier til at pynte med – hvis du er indehaver af en klipser, så vil jeg anbefale at bruge den istedet for limpistolen, det letter processen noget, og det er også sådan Rie Elise Larsen gør:)

Fold papiret som en harmonika

Klip dem over (kun hvis dit papir ikke er meget langt, eller hvis dit ophæng skal være større end helt lille – for ellers kan det ikke “nå sig selv” i enderne)

Lim de to stykker sammen

Til en rund vifte

Når du slipper den, gør den sådan…

Så limer du med en limpistil på bagsiden af det pyntestykke papir du har klippet, jeg laver mine runde, fordi jeg synes det ser fint ud. På Disney ophængene brugte jeg også tyl, det ser også ret fint ud!

Så sætter du glansbilledet på (hov, hun har da vist tabt sin næse!)

Sætter en snor eller et bånd i, og så hænger du dem op! Easy peasy!
Jeg håber at I kan nå at få noget ud af dem, Stinna, ellers må I lave nogle til næste år:)

 

Skriv en kommentar

  • Super fine! Tak for diy 🙂 Jeg kan nok ikke nå at få lavet noget julepynt, men det kunne da blive til nogle rigtig fine børne ophæng :DDynes dog det er lidt strengt at du klipper næserne af de stakkels damer! ;P

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor fine! Noder er altid festlige 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så heldig er jeg!