Bukser i fløjl til den lille fyr

Pimpet Madonna figur

For snart et år siden fandt jeg denne Madonna figur i storskraldet ved mine svigerforældre. Det er nu ikke sådan at jeg går og skralder dérhjemme, men en beboer var død, og de efterladte havde af en eller anden årsag smidt bunker – STORE bunker – af ting og sager udenfor deres opgang.

Madonna figur

Madonna figur fra storskrald

Sådan en bunke er jo umulig at gå udenom, og jeg hoppede forsigtigt ind i den, det var dog lidt svært med min meget gravide mave, og det blev altså kun til denne Madonna og en stor stak børneleksikoner med skønne tegninger, som jeg har brugt meget til collager og andet papirsjov.

Vil du sy din egen søde kaninfrugtpose – så se med lige her!

Det var jo altså inden jeg havde en blog, og jeg har derfor ikke noget før billede (æv!). Men jeg må sige så meget som, at den var utrolig grim og lortebrun (med al respekt for den afdøde).
Jeg har dog en ting for ikoner og lignende, da min fars (nu x) kone er provst, og jeg derfor altid har gået med øjet ude på loppemarkeder efter sjove ting i den dur, til at forære hende til jul.

Den er endt med at se sådan ud:

Madonna figur

Madonna figur

Malet hvid, kørt med en almindelig limstift rundt i glorien, drysset glimmer på, blomster fra SG (elsker de blomster, har brugt dem til uendelig mange ting, og må snart have fyldt op i kassen med dem) og klattet med neonfarvet maling.

Billede kvaliteten er desværre ikke så god, der er nogen der har slukket for dagslyset, selvom det er taget udenfor i dagtimerne. Men I kan forhåbentlig få et indtryk af den alligevel. Det er sjovt at gøre gammelt til nyt, og resultatet er ikke altid til at forudse. Denne blev måske mere sjov end fin, men det tæller også lidt ik.

God dag derude:)

Følg med på Facebook lige her!

Skriv en kommentar

 • Ja du har ret:-)Der er sikkert godt at skralde på Østerbro!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det jo det jeg siger….du skralder ;O) Kram min egen ;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja du har ret:-)Der er sikkert godt at skralde på Østerbro!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thanx søde Bettina!:-)Faktisk ville jeg mega gerne skralde sådan rigtigt – det er da det vildeste koncept!!En af mine veninder gør det indimellem, og hun fandt sidste år lige efter jul flere flyttekasser fyldt med stearinlys og julepynt butikkerne havde kasseret! Det er da så meget fråds.Og jeg ser altså ikke Forbrydelsen, den fanger ikke rigtigt her;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak:)Den er MEGET bedre end før)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thanx søde Bettina!:-)Faktisk ville jeg mega gerne skralde sådan rigtigt – det er da det vildeste koncept!!En af mine veninder gør det indimellem, og hun fandt sidste år lige efter jul flere flyttekasser fyldt med stearinlys og julepynt butikkerne havde kasseret! Det er da så meget fråds.Og jeg ser altså ikke Forbrydelsen, den fanger ikke rigtigt her;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOOHPI DOOH…den er for lækker , lækker , lækker – COOL OOOOG, jo jo, hold nu op…du skralder den jo hver søndag imens vi andre ser forbrydelsen ;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  den er blevet rigtig fin (uden altså at vide hvordan den så ud før!)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bukser i fløjl til den lille fyr