En kedelig erkendelse

Fødselsdagsgave til en lille pige – DIY dukkeseng

Min venindes datter er lige fyldt to år. Jeg har for længst købt en gave til hende i genbrugsen; en DIY dukkeseng fra Ikea. Den var lidt fesen og slidt i farven, så jeg har givet den et par vimpler på siden, en madras af skumgummi og syet sengetøj og dukker til den.
DIY dukkeseng

Sådan ser det færdige resultat ud.
DIY dukkeseng

 

DIY dukkeseng

 

DIY dukkeseng

DIY dukkeseng i gave?

Sådan så sengen ud da jeg fandt den i butikken….. Jeg synes resultatet er blevet godt, men den var dog lidt mere skrammet end jeghuskede den. Min veninde er ikke den største fan af genbrug, så håber ikke at hun er utilfreds med de kosmetiske skrammer/patinaen….datteren var ihvertfald begejstret:)DIY dukkeseng
Jeg elsker at give og modtage hjemmelavede gaver!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kedelig erkendelse