Historien om to vindere der blev trukket...

Sy en bluse mindre – det er nemt

På en gåtur i gågaden spottede jeg et par farverige cardigans. De hang på et stativ til en butik der fører tøj i plusstørrelser, men jeg tænkte at det nok ikke gjorde noget, at de var lidt oversize….Men da de kom på, synes jeg alligevel at de var lige store nok. Så jeg tænkte at jeg da lige kunne Sy en bluse mindre…
Sy en bluse mindrePå billedet ses før og efter, og den orange jeg også fik med i posen.

Sy en bluse mindre – vupti vapti

Halleluja for symaskinen! Jeg har tilrettet og syet under arm og i siden, og har fået et par fine festlige stjernecardigans til vinteren!

Se de fedeste bukser syet udelukkende af rester!!

Jeg kan da glæde mig over ikke at fylde plus tøj helt ud, for har godt nok svært ved at få de sidste kilo smidt af efter graviditet barsel….Jeg fik faktisk smidt et par kilo, og nåede næsten min tidligere vægt for et par måneder siden…men så gik der åbenbart kage og barsel i den igen:-/
Hvor er det træls!!!

Skriv en kommentar

 • Dottie: Tak. Det gør jeg også:)Mille: Ja det er bare så surt, æv!(Er sikker på at du ville kunen se det, hvis jeg tog et billede af min bagdel;-))FrkTurkis: Ja dette er jo den perfekte sammensætning for dig:) Jeg napper straks et stykek mere, så!Anja: De er fra den lokale biks i gågaden i Frederikssund…husker ikke engang navnet desværre.MigogMaya: Tak:) Ja det er også ganske hyggeligt som oftest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dottie: Tak. Det gør jeg også:)Mille: Ja det er bare så surt, æv!(Er sikker på at du ville kunen se det, hvis jeg tog et billede af min bagdel;-))FrkTurkis: Ja dette er jo den perfekte sammensætning for dig:) Jeg napper straks et stykek mere, så!Anja: De er fra den lokale biks i gågaden i Frederikssund…husker ikke engang navnet desværre.MigogMaya: Tak:) Ja det er også ganske hyggeligt som oftest.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan jeg godt forstå, du ikke kunne stå for- de er da p…lækre:-) Lyder super hyggeligt med barsel og kage, ih, savner det helt. Knus Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fede cardigans, hvor fandt du dem henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle skønne cardigans – og rigtig fint, at du har syet dem ind så de sidder væsentlig bedre på dig 🙂 Og når man er på barsel så skal der da spises kage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er fine!! – Jeg kender det aaaalt for godt det med de der kilo der altså sidder lidt fast sammen med barslen.. (mangler selv en 7 stykker) Ordet TRÆLS dækker perfekt.MEN du ser godt ud og jeg kan altså ikke se dem! Kun stjernerne og JA hurra for symaskinen;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøøj hvor er de fede! Jeg eeeelsker stjerner! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Historien om to vindere der blev trukket...