Lækker bryllupskunst

Det sjoveste bryllupsindslag ever…

…ser du herunder!

sjov bryllupstale


Min mand (det skal jeg lige vænne mig til at kalde ham, fnis) er en meget romantisk én af slagsen, og har fra dag et af vores forhold spammet mig med kærlighedserklæringer på facebook. Dagligt. Flere gange dagligt. Nogle gange så jeg fik helt røde ører og krummede tæer af de sukkersøde ustoppelige bevingede ord der væltede ind over mig.

Det er jo også lidt dejligt, og jeg har ihvertfald aldrig været i tvivl om hvorvidt han elsker mig.

Min veninde havde lavet en plakat til mig, hvor hun havde samlet et par stykker (for der er virkelig mange!!) og sat i en fin ramme. Er det lige godt fundet på, eller hvad?

sjov bryllupstale
Det hele var pakket ind i en flot og sjov bryllupstale om han og jeg, og hun har brugt lang tid på at færdiggøre idé til virkelighed – er det ikke bare sådanne gaver man elsker for evigt? Jeg er ihvertfald fuldstændig vild med den:)

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker bryllupskunst