Bryllups invitationer

Barnevogn med stjerner på og en hæklet trappe

Iiih hvor har det bare været skønt vejr idag. Sådanne dage skulle der være nogle flere af. Vi luftede den fine barnevogn med stjerner på, og vendte snuden mod Kbh.
Lille A og jeg har været på tur til Kbh, hvor vi besøgte hende her. Tak for dejlige boller og masser af grin, det må vi snart gøre igen.

barnevogn med stjerner på

Barnevogn med stjerner på

Da vi skulle vælge barnevogn forelskede jeg mig straks i denne barnevogn med stjerner på – jeg synes at den er så fin, og lige skiller sig lidt ud fra mængden. Den er fra mærket Basson.

barnevogn med stjerner på

Da vi skulle hjem, gik vi til stationen. Og det så sådan ud – På turen stødte vi på det her, sjovt og flot ser det ud. Hele trappen er svøbt i garn. det ser virkelig festligt ud! Alvin fik lige lov at sidde lidt og agere modellos.

barnevogn med stjerner på

barnevogn med stjerner på

barnevogn med stjerner på

barnevogn med stjerner på
Gad vide hvem der har taget sig tid til at hækle alt dét?!

Se her hvordan du selv kan sy et lagen til din barnevogn (med stjerner på fx, ligesom mit!)

Et smut i Tiger var vi også, og de har fået nyt hyldepapir, nej hvor er det fint. Skal finde noget at klistre det på – men hvad? Kasser har jeg nok (riiiigeligt, ville kæresten sige!) af, så det må blive noget andet. Jeg tænker at de måske kan blive fine på nogle hylder inde i et skab?

Se vores hjemmemalede kommode i dip diy farver lige her!

barnevogn med stjerner på
Husflid var jeg også et smut forbi, fandt en farve neon tråd jeg ikke har, og neon glimmer – vildt!!!
Husk at du kan følge med på Facebook lige her!

Skriv en kommentar

 • Tak :-). Ja, det er min første, så er meeeget spændt, ja på både fødsel og så især det nye liv med baby – det er svært at forestille sig.. Jeg skal nok vise frem, når jeg har fået lavet det, men indtil da kan du se et eksempel på det med sort hyldepapir fra min søsters blog her : http://dressedbymaniacs.blogspot.dk/2011/04/operation-normaliseret-kkken.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej, og velkommen til:-) Iih hvor er det dejligt at der begynder at ske noget herinde:-)Ja det var da en super idé du kom med (mangler bare en dør der kan være Lille A´s egen, suk).Du må endelig vise det frem!Og pøj pøj med fødslen – er det din første?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej – faldt lige over din blog – og glæder mig til at læse med :0)! Jeg har selv købt det samme hyldepapir fra Tiger, og min plan er at bruge det som Wallstickers – det er hyldepapir altså genialt til . Det kan nemt sættes op på alle flader, og det sidder ikke fast og river maling eller tapet ned, når man piller det ned – samt at det kan rykkes, til man finder den endelige placering. Jeg tror, jeg vil klippe min kommende (har termin om 14 dage) datters navn ud i det og klistre på døren til hendes værelse :0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej, og velkommen til:-) Iih hvor er det dejligt at der begynder at ske noget herinde:-)Ja det var da en super idé du kom med (mangler bare en dør der kan være Lille A´s egen, suk).Du må endelig vise det frem!Og pøj pøj med fødslen – er det din første?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllups invitationer