Barnets bog i opdateret udgave

Ordskyer

Ordskyer der kan gives i gave.

Da min kæreste havde fødselsdag sidste år, ville jeg gerne finde noget personligt at give ham. Men hvad?
Jeg elsker ord, og troede i mange mange år at jeg skulle være journalist. Den drøm ændrede sig dog til noget andet – men fascination af ord har ikke ændret sig.

Ordskyer

Søde Ordskyer du selv kan printe

Jeg surfede lidt rundt, og fandt så disse ordskyer. De er vildt smukke, synes jeg, og man kan virkelig gøre dem personlige så de passer lige netop ind til ens hjem og sind. De kan sættes i ramme, hænges på døren til børneværelset, sendes som fine postkort og sikkert en million andre ting.

Se det flotteste og fineste personlige portræt her

Dem jeg endte med at printe ud til kæresten var disse to

Ordskyer

På det øverste billede står nogle af de ord der karakteriserer vores forhold.

På det næste står teksten til “I wanna wake up with you”. Min kæreste er meget pladder romantisk og ikke bange for at vise sine følelser, så da vi havde været kærester i et par måneder, sendte han den til mig på mms, hvor han selv havde sunget den. Hvilken pige falder ikke for det?!
Det var min alarmtone i et år, men så fik jeg en Iphone, og kan ikke finde ud at indstille det nu.

Hvilke ordskyer  skal man mon finde på næste gang?

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barnets bog i opdateret udgave