Kontakt og spørgsmål

Jeg modtager indimellem mails som reaktion på et af mine blog indlæg, primørt på mine personlige indlæg der omhandler min barndom og de efterveer fra det jeg døjer med. Disse sætter jeg pris på, og svarer altid tilbage – jeg elsker at skrive, og hvis det ovenikøbet giver mening og kan være en hjælp for andre så føles det endnu bedre!

Har du yderligere spørgsmål, forslag eller blot en tanke til mig, er du altid velkommen til at kontakte mig pr. mail på:

malstrup113@gmail.com

Mvh

Maria

4 comments / Add your comment below

  1. Fantastiske gaver 😀 jeg vil rigtig gerne bede om mønsteret på kaninposerne, de er så fine. Tak fir dejlig inspiration 😀

  2. Hej
    Sikke en kreativitet 🙂
    Jeg har en knap tre årig grandniece som elsker kaniner og er lige startet i børnehave.
    Er meget interesseret i et mønster til dine fine frugtposer med ører.
    Venlig hilsen Gudny Olsen

Skriv et svar