En ærlig blogger!

Velkommen her på domænet! Jeg gør meget ud af at være en oprigtig og ærlig blogger, som både afleverer noget til dig, og samtidigt fylder mig selv op med gode ord.

Jeg er så glad for at du kigger forbi, og du skal være så velkommen her i min lidt brogede verden.

ærlig blogger

Jeg har blogget siden 2012, og finder stor glæde i at skrive, dele og inspirere andre, men også at blive inspireret. For jeg er så heldig at I er ret gode til at skrive til mig, når der er noget der har gjort særligt indtryk på jer – og tusind tak for det!

Jeg startede med at blogge om mine kreative påfund, og har delt mange sy-stunder og andet hyggeligt med jer. Med tiden udviklede det sig, og der kom en fane der hedder “personligt”, hvor jeg har fortalt jer meget om min barndom, det at vokse op med en mor der ikke magter at elske og varetage én og hvordan det påvirker mig som voksen.

Jeg håber at du vil finde dig godt tilrette her:)