Mads og Monopolet - Coronas bedste gevinst!

5 erhverv der får travlt på den anden side af corona krisen

Kan vi virkelig begynde at ane lidt håb ude i horisonten? Da Danmark sad limet til skærmen i går aftes, så delte det landet i to; dem der synes det er det rene vanvid at se mod en åbning af institutionerne, og dem der tænker at det er en begyndelse. Og at alle begyndelser er et skridt på vejen i en samlet helhed. Jeg tilhører den sidste kategori. Uanset hvornår vi når derhen, så er der nogen der går mere travlt end andre, på den anden side af corona krisen….

på den anden side af corona krisen

Min egen gevinst ved Corona krisen

På den anden side af corona krisen…

…der er der nogen der får mere travlt end andre. Dem jeg umiddelbart kan komme i tanke om er:

  • Parterapeuter – det har været vidunderligt at have så meget tid sammen, men man kan også blive opmærksom på sider af hinanden, som man helt havde lukket øjnene for. Og måske få brug for en til at glatte ud og skabe forståelse igen. Eller hvad?
  • Frisører – ja altså, jeg har ikke travlt med at blive klippet, men der er flere herrer her i familien der er i begyndende krise over den krusede mikrofon der er ved at antage form på toppen af deres hovede;)
  • Personlige trænere – jeg hører faktisk til gruppen af mennesker der overvejer at benytte mig af sådan én. Farvel til daglig aktivitet og goddag til coronakilo har sat sine spor. Puha….
  • Biblioteker – jeg var på biblioteket torsdagen efter Mette Frederiksen lukkede Danmark ned, så jeg nåede at få en god stak med hjem. Det er jeg glad for nu. Men de er også læst godt efterhånden, så de skal skiftes ud når dette vanvid er ovre. Det positive er, at Alvin snart kan dem udenad, og kan læse dem for mig, når jeg ligger og halvblunder imens vi læser godnathistorie, ha ha…
  •  Alle virksomheder der udbyder overnatninger, ferier og anden form for ophold væk fra egen matrikel! Luft, stimulans og nye indtryk JA TAK!

Hvem mangler på listen? Der er sikkert mange flere der er savnet og brug for i denne tid, læg en kommentar så må de på også:)

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her

Ingen kommentarer endnu

Skriv noget her for pokker, skriv!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mads og Monopolet - Coronas bedste gevinst!