Corona krisen med positive briller på

Fine og frække gækkebreve

Jeg er en sucker for gækkebreve! Jeg sendte dem i en periode rask afsted hver gang kalenderen nærmede sig marts, og jeg blev gættet så snart modtageren spottede den klistermærke befængte påskegule kuvert i bunden af postkassen. I år har jeg derfor forsøgt mig med en anden strategi; jeg har sendt frække gækkebreve til mine kollegaer – som jeg i virkeligheden ikke er helt på dén jargon med, og håber dermed at de aldrig gætter at de er fra mig. Smart ik?

frække gækkebreve

Alvin lavede fine og nemme gækkebreve her

Frække gækkebreve med silkepapir

Jeg har klippet gækkebrevene i almindelig hvidt kopipapir i fri hånd. De simple figurer er overkommelige at kreere uden det store kreatalent. Derefter er klistret på silkepapir, og jeg har så skrevet et vers på dem. Og så frække er disse frække gækkebreve jo heller ikke – bare se dem jeg sendte dette år, der var lidt mere value for money på den lumre konto, haha.

frække gækkebreve

frække gækkebreve

frække gækkebreve

Jeg har pyntet gækkebrevene med noget af det jeg havde liggende, i dette tilfælde var det påske palietter, washitape og dymo strimler. Samlet giver det et lidt mere raffineret udseende, end hvis det “blot” var de rå gækkebreve der blev sendt afsted.

Kuverterne er så smukke indeni, jeg fik desværre ikke taget et billede af det – men når man åbner dem, har de smukke blomster på inderflappen. Jeg har købt dem i Søstrene Grene et par år tilbage, de har mange smukke papirvarer. Derefter lidt klistermærker og en dymostrimmel på – så er de klar til at gøre glæde hos tre af mine dejlige og savnede kollegaer. Jeg er meget spændt på om de gætter hvem de er fra – og krydser fingre for, at de ikke lige smutter forbi bloggen og spolerer min overraskelse….

frække gækkebreve

frække gækkebreve

Jeg synes at det er en fornøjelse at holde noget som gækkebreve i live, det er noget ganske særligt at modtage noget i sin postkasse, som andre har gjort sig umage med at lave. Og i denne coronatid er det jo en nem anledning til at skabe en kontakt og opmærksomhed, som vi alle er i underskud af pt.

Alvin har også masseproduveret gækkebeve – de kommer snart her på bloggen også:)

Husk at du altid kan følge med på Facebook lige her:)

1 kommentar

  • Pia

    Ihh hvor er de bare fine. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har sendt gækkebreve. Men jeg har sendt en påskehilsen til min gode veninde, og så har vi lige sendt hjemmelavede påskeæg i krympeplast til farmor og farfar. kh Pia

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Corona krisen med positive briller på