Sy en personlig julesok

Lynet McQueen broderi – og lidt om at børn bare ikke skal have kræft!

Jeg fandt dette skønne stykke Lynet McQueen broderi i en genbrug i Jylland. Det kostede en tier, men hvis jeg pillede det ud af rammen kunne jeg slippe med en femmer – haps, det kom med hjem!

Lynet McQueen broderi

Dog synes jeg at Alvin alligevel var blevet for stor til at have det på en pude eller andet, for han ville bare blive træt af det indenfor kort tid. Der kommer vel en ende for alt, også for Lynet McQueen?!

Den perfekte modtager til det fine Lynet McQueen broderi

Jeg har en gammel kollega fra mine spæde Buffalo dage i Dominos Pizza. Hun hedder Denise (og du kan finde hende og hendes søn Elias på Instagram lige her), og er så sød og smuk. Vi hang sammen som ærtehalm i en periode, og så skete livet med uddannelse, nye bedre betalte jobs (hvor man ikke blev behandlet som skrald) og et forsøg på at være mere seriøs end at hænge ud på Cellar bar hver tirsdag. Og så gik der en evighed før jeg så Denise igen.

Det var faktisk i h&m hvor jeg arbejdede. I Frederiksberg Centeret inden det voksede, og var lidt mere beskedent. Dér kom hun trillende med sin barnevogn og en vaskeægte, levende baby. Wow. Det var Oliver. Sidenhen har hun fået Elias, som er meget vild med det tip jeg kom med her – for sådan er drenge på fem år. De er glade, frække og ofte vilde med det røde lyn. Og lever i en uskyldsren verden, hvor det værste der kan ske er at der ikke er cacaomælk lørdag morgen, lige præcis den dag bageren også er løbet tør for ens favorit snegl!

Lige indtil de får kræft. Av.

En mere værdig modtager til det fine Lynet McQueen broderi er nok svær at finde, ik?

Så jeg syede det på et net jeg lavede, pakkede en kasse med to af Alvins Mcqueen fjernstyrede biler, som han ikke længere bruger, en stabel pixi bøger (også Alvins aflagte, som han virkelig har elsket – de er først færdige med at blive læst i for nylig), en lille krammebamse og det færdige net. Afsted med det.

Og I kan da også lige få lov at se det – jeg kan som sagt ikke tage æren for det herlige Lynet McQueen broderi, kun for at have spottet og købt det i Jylland.

Lynet McQueen broderi

Lynet McQueen broderi

Lynet McQueen broderi

Lynet McQueen broderi

Lynet McQueen broderi

Lynet McQueen broderi

Lynet McQueen broderi

Elias har modtaget nettet, og der er afrapporteret at det faldt i god jord:)

Lynet McQueen broderi

Husk at du kan følge med på Facebook lige her!

Og Instagram lige her:)

 

 

 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sy en personlig julesok